Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, szukałem już takiego tematu na forum ale mi sie nie nawinął jakoś.... 

Otóż czy ktoś z Was samodzielnie wypełnia wnioski o dopłaty? Jeszcze w tym roku oddawałem do gościa, którym sam to nam robi, ale stwierdziłem, że chyba w tym nie ma nic trudnego i może macie jakąś sprawdzoną stronkę gdzie jest wszystko jasno wyjaśnione? Krok po kroku. Bo przecież jakiekolwiek błędy potem w biurze wychwytują i niepotrzebne tłumaczenia i jeżdzenie, parafit itd....

Ci specjaliści biorą full kasy a tak naprawdę można się tego samemu podjąć ;)

Posted

Ja jak składałem pierwszy raz to udałem sie do odr-u i tam mi wypełnili a potem sobie skserowałem :) i później wypełniałem na podstawie ksera :) ale w zeszłym roku jako że zasady sie trochę pozmieniały też odwiedziłem odr a że głowa nie zawsze pracuje tak jak trzeba i zamiast skserować to zaniosłem do agencji :( i teraz chyba znów pójdę do odr-u ale tym razem skseruje :)  wydaje mi sie że to najlepszy sposób co by co roku nie płacić.

Pozdrawiam  

Posted

A ja jestem leń i wolę co roku zapłacić te 30 zł. ale mieć pewność, ze jest zrobione dobrze ;) W razie co potem jechać do agencji mam kawał drogi i nie opłaca mi się na paliwo wydawać, jak bym jakiś błąd zrobiła :P

Posted

U mnie sie placi po 60 zł od wniosku. Zonke zdolna mam to mysle ze ona nad tym pomysli, czyli jednak da sie rade samemu to ogarnac ;)

A macie jakis przydatny link do wypelniania tego wniosku?