marcink887 Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Dzień dobry, proszę o wypełnienie ankiety o uprawach energetycznych.Ankieta ciekawa, prosta i krótka, zajmująca około 2 minut czasu.Jest mi potrzebna do napisania pracy magisterskiej.Z góry dziękuje.Link poniżej http://www.ankieter.pl/wypelnij/ankiete/id/16414/rosliny-energetyczne/ Quote
Vademecum Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 studenci chcą by im poświęcić czas, ale nic nie piszą jak im to pomogło, do jakich wniosków doszli, ja zachęcm do podzielenia się wynikami i wnioskami płynącymi z wypełnianych przez nas rolników ankiet. Quote
ZaopatrzenieRolnictwa Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Ja też wypełniłem ankietę i mimo wszystko liczę na to,że napiszesz za jakiś czas jakie są jej wyniki oraz czy to pomogło w badaniach,będziemy czekać na Twoją odpowiedź Quote
ZaopatrzenieRolnictwa Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 I jak wyniki ankiety,masz już wystarczającą liczbę głosów czy jeszcze nie? Pytam bo monitoruje temat i mam nadzieję,że nie upadnie oraz że o nas nie zapomnisz:) Quote
Recommended Posts