bobek22 Posted May 14, 2016 Report Posted May 14, 2016 witam czy może ktoś słyszał o skupie królików w woj.Łódzkim cz jeszcze wogóle istnieją Quote
ZaopatrzenieRolnictwa Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Swego czasu istniały pod Łodzią,natomiast nie wiem jak teraz bo dawno nie miałem okazji tam być. Jeżeli zależy Ci na czasie,to postaram się jak najszybciej zapytać o to znajomego,bo to hodowca królików i na pewno będzie znał dobre adresy w Łódzkim czy okolicach. Quote
bobek22 Posted August 9, 2016 Author Report Posted August 9, 2016 Witam dziekuje za odpowiedz ,nie jest to takie pilne ale jak bedziesz cos wiedzial to daj znacpozdrawiam Quote
rolnik182 Posted August 18, 2016 Report Posted August 18, 2016 Witam bobek22 gościu z Piotrkowa Trybunalskiego skupuje króliki skupuje większe ilości jak chcesz to mogę dać ci jego ogłoszenie na olx a powiedz jaką cenę chcesz za tę twoje króliki jak by coś ogłoszenie wyszło 4 sierpnia ale myślę że aktualne Quote
bobek22 Posted September 21, 2016 Author Report Posted September 21, 2016 Witam bobek22 gościu z Piotrkowa Trybunalskiego skupuje króliki skupuje większe ilości jak chcesz to mogę dać ci jego ogłoszenie na olx a powiedz jaką cenę chcesz za tę twoje króliki jak by coś ogłoszenie wyszło 4 sierpnia ale myślę że aktualne witam rolniku182 a ile dasz słuchaj 10 zł za kilo. Na chwile obecną to szprzedałem kilka na rynku ,ale ja nie mam czasu stac na rynku i wlasnie fajnie by było nawiązac wspulprace z stałym odbiorcą ,poszukam tego ogłoszenia dzięki Quote
bobek22 Posted September 21, 2016 Author Report Posted September 21, 2016 rolnik jak masz jakiś telefon do tego gościa był bym wdzięczny jak byś mi podał bo nie mogę go znaleźć na olx Quote
rolnik182 Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 ogłoszenie jest już usunięte ale ma na sprzedaż króliki więc mogę ci dać nr tel i możesz zadzwonić czy skupuje zapytać się.Tel do gościa 731 983 000 Quote
rolnik182 Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 bo ma jeszcze jedno ale to na króliki miniaturki Quote
bobek22 Posted September 22, 2016 Author Report Posted September 22, 2016 bo ma jeszcze jedno ale to na króliki miniaturkiwitam o tych miniaturkach to czytałem. Dzięki za numer a ty ile sztuk królików trzymasz Quote
rolnik182 Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 teraz nie trzymam ale tak wcześniej to 5szt. dla przyjemności.Teraz zajmuję się hodowlą bydła znaczy się wcześniej też się zajmowałem.Po prostu nie trzymam już królików.Jak nie będzie chciał kupić ich to wstaw te króliki na olx może ktoś zadzwoni Quote
Recommended Posts