Scumbag Posted May 17, 2016 Report Posted May 17, 2016 Witam serdecznie. Przyjmę lub odkupię uszkodzone opony rolnicze, rolniczo-przemysłowe i wielkogabarytowe. Rozmiar uszkodzenia nie gra roli, jedynie ważne żeby opona nie była łysa jak ściana i miała trochę bieżnika do wyjechania w teren. Powoli wprowadzam w swoim małym warsztaciku nowy system naprawy opon (Vulcap Vulcaflex) i potrzebuję kilkanaście sztuk na pierwsze testy, oraz na pomiary do doboru narzędzi naprawczych. Za opony z dość wysokim bieżnikiem, dla których istnieje duża szansa trwałego odratowania, mogę zrobić wycenę i odpowiednio dopłacić, co by nikt nie czuł się stratny.Dojeżdżam busem na terenie woj. podkarpackiego, jeżeli ktoś posiada większą ilość to mogę podjechać i dalej. Kontakt:tel.: 721 721 487;lub PW na forum. Pozdrawiam. Quote
Scumbag Posted May 18, 2016 Author Report Posted May 18, 2016 Jak znajdziesz chwilę czasu to zrób i wyślij jakieś foto tego uszkodzenia na pw. Jak ćwierć opony rozdarte to wiadomo, że szkoda materiałów nawet na testy, bo tanie nie są Jak coś to się dogadamy i przyjadę, może jeszcze mi się jakaś oponka trafi w twojej okolicy, bo szkoda na wpół pusto wracać, 6 takich opon to na luzie mi wejdzie do busa. Quote
Vademecum Posted May 18, 2016 Report Posted May 18, 2016 Ze zdjęciem to problem, rozdarta jest na 20 cm, a druga cała z 1,5 - 2 cm bieżnika tylko dętke szczypie. Quote
Scumbag Posted May 18, 2016 Author Report Posted May 18, 2016 Ze zdjęciem to problem, rozdarta jest na 20 cm, a druga cała z 1,5 - 2 cm bieżnika tylko dętke szczypie. Napisałem wiadomość na pw. Quote
mateuszzetor Posted June 16, 2016 Report Posted June 16, 2016 tez mam parę opon uszkodzonych wyślij e mail na pw to ci wyśle zdjęcia Quote
Vademecum Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 No, a ja sie na kolege nie doczekałem. Kilka dni temu sprzedałem je na olx za 100 zł. Gość będzie je lepił do zetora. Quote
Recommended Posts