Tuzon Posted June 22, 2016 Report Posted June 22, 2016 Chodzi o olej syntetyczny który można używać zarówno do diesel jak i do benzyniaków. Jakiego 5w30 używacie na co dzień? Zarówno do maszyn rolniczych jak i innych pojazdów mechanicznych napędzanych benzyniakami czy dieselami. Quote
Vademecum Posted June 22, 2016 Report Posted June 22, 2016 jak wlejesz do starego dizla syntetyc po mineralnym to będziesz robić remont. Nie piszesz do jakiego ciągnika, kombajnu. Quote
Monk Posted June 24, 2016 Report Posted June 24, 2016 Tak, zależy jaki silnik.Dodam, że ja stosuję Mobil 1 lub Castrol. Konkretnie ten tutaj http://www.motochemia.pl/castrol-edge-5w30-4l-olej-silnikowy-benzyna-diesel-p-913.html Quote
ZaopatrzenieRolnictwa Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 O to samo chciałem zapytać,do jakiego ciągnika,modelu dokładnie chcesz wlać olej? Podaj więcej szczegółów,ja np stosuję półsyntetyk Mobil2000 10w30 z którego jak na razie jestem bardzo zadowolony. . Quote
Recommended Posts