Tuzon Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 Czy ktoś z kolegów dysponuje może aktualnymi testami na prawo jazdy kat. B? Chodzi o moją żonę, która chciłaby się zacząć uczyć. Jeszcze nie zapisała się na kurs, ale podobno egzamin jest trudny więc lepiej wcześniej się zacząć do niego przygotowywać. Rzeczywiście jest taki trudny? Sam robiłem 14 lat temu, więc podobno inne zasady. Quote
Tofik Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 Jak sie zna przepisy to nie ma problemu ze zdaniem Pozdrawiam Quote
Vademecum Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 to jest logika, a nie zgadywanka. Jeśli człowiek umie myśleć i analizować to zdanie egzaminu to pestka, pomimo, że jest dużo trudniej niż np 20 lat temu.... Quote
maciejo360 Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 Jakoś ci co zdali to nie narzekają. Narzekają ci, którzy myślą że przyjdą parę razy na wykłady i zaliczą za pierwszym razem, a sami się nie uczą. Sam teraz chodzę na kurs, więc orientuje się w sytuacji Żona nie ma się co bać, na spokojnie się nauczy Quote
Vademecum Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 moja żona zdała od kopa, aż sama nie wierzyła z praktycznego natomiast moja kumpela , której nauka nigdy nie szła też zdała za pierwszym podejściem, także cza sie przyłożyć bo inaczej nieda rady. Quote
Monk Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 Ostatnio zajomy był na testach na kat A. Dodam, że ma kat B od około 10 lat. Zdał za pierwszym razem, chociaż na około 15 osób, 4 podobno nie zdały.Testy są trudne, bo losowanych jest 32 z puli ponad 1500. Pytania są różnie punktowane od 1 do 3. W sumie do uzyskania jest 74 pkt. Znajomy miał chyba 71.Dopytałem go na fejsie i podesłał: http://www.ltesty.pl/- mówi, że maą tam aktualne testy a miesięczny dostęp to 18 zł. Quote
Recommended Posts