Ajlar Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 Tak mnie naszlo, przegladajac internet trafilem na bloga http://www.kantoryinternetowe.comi po jego dokladnym przejrzeniu stwierdzilem, ze na wymianie walut online mozna nawet cos zarobic, a nie tylko stracic. Wielu z rolnikow ma kredyty, takze we frankach - wiec polecam zainteresowanie sie tym tematem, gdyz moze przyniesc naprawde niezle korzysci. Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted October 10, 2016 Report Posted October 10, 2016 Akurat w przypadku wymiany waluty online przez kantory internetowe, to moje zdanie jest jak najbardziej pozytywne i uważam że warto jeżeli chcemy zrobić to taniej. Podstawą będzie jak zawsze aby wybrać ten sprawdzony i godny zaufania kantor, wtedy nie ma się czego obawiać. Quote
kubusjettaII Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 a moje zdanie jest takie, że z ręki do ręki jednak najbezpieczniej jeśli chodzi o środki płatnicze... Quote
ZaopatrzenieRolnictwa Posted November 28, 2016 Report Posted November 28, 2016 Może i faktycznie coś w tym jest, ale z drugiej strony kto raz próbował i nie zawiódł się, ten stwierdza najczęściej iż jest to duża wygoda i poniekąd oszczędność bo wymiana waluty w niektórych kantorach online bywa bardzo korzystna. Quote
Misiek1994 Posted November 28, 2016 Report Posted November 28, 2016 Ja korzystam od 2 lat z http://walutomat.pli szczerze jest lepszy kurs często niż w kantorach stacjonarnych, zawsze kasa się zgadzała (max . przelewałem 3 tysiące euro, ale mniejsze dosyć często i się zgadza) i przede wszystkim wygoooda Quote
Adrian2 Posted March 3, 2017 Report Posted March 3, 2017 Z ręki do ręki, to może opłacało się kiedyś. Teraz w kantorach internetowych są dużo korzystniejsze ceny niż w stacjonarnych. Wystarczy porównać ceny walut z kantorów stacjonarnych z tymi z http://ergokantor.pl/. Przy dużych sumach, jak np kredyty mieszkaniowe, to daje oszczędności powyżej 1000 zł w skali roku. A dla tych, którzy boją się kantorów internetowych: one mają takie zabezpieczenia jak banki. Tylko trzeba wybierać sprawdzony kantor, który istnieje już jakiś czas i ma dobre opinie. W ergokantor.pl pieniądze są na koncie bardzo szybko. II wymieniam kiedy chcę a nie kiedy kantor jest otwarty. Quote
DuzyGrzegorz Posted March 4, 2017 Report Posted March 4, 2017 W bankach jest odrobinę drożej bo mają nadzór KNF. Wolę aby taka wymiana była pod nadzorem KNF i podlegała gwarancji BFG. Dlatego korzystam z banków przy wymianie pieniędzy pomimo że kupuję sporo na eBay. Pozdrawiam! Quote
Misiek1994 Posted March 9, 2017 Report Posted March 9, 2017 Ja też polecam walutomat, łącznie przewalutowałem tam około 20 tysiecy euro i zawsze było wszystko ok Quote
notpil Posted March 9, 2017 Report Posted March 9, 2017 -Misiek jaki jest okres zaksięgowania wpłat ? Bo często zależy mi na czasie Quote
Misiek1994 Posted March 10, 2017 Report Posted March 10, 2017 -Misiek jaki jest okres zaksięgowania wpłat ? Bo często zależy mi na czasie Tutaj masz poradnik z tej strony, bo to zależy od banku w jakim posiada się konto, ja w ING mam to tak max chyba 1,5h czekałem Quote
Recommended Posts