marcin255 Posted September 5, 2016 Report Posted September 5, 2016 witam mam pytanie mam plan przejąć gospodarstwo po ojcu i moje pytanie brzmi czy bez ukończenia szkoły rolniczej mogę sie starać o dotacje na rozwój gospodarstwa dodam że chodzi mi o modernizacje praktycznie wszystkiego od rozbudowy stajni po wymiane maszyn itp narazie gospodarstwo liczy około 25 sztuk oczywiście z młodzieżą Quote
marcin255 Posted September 5, 2016 Author Report Posted September 5, 2016 i czy wogule są w tym lub przyszłym roku przewidziane jakieś dotacje bo sie nie bardzo orientuje Quote
Vademecum Posted September 5, 2016 Report Posted September 5, 2016 bez ukończenia szkoły to raczej nie przejmiesz... Quote
crazy333 Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Zrób sobie chociaż jakieś technikum rolnicze, zawsze cos albo jakies kursy, wiem bo moi koledzy tak chodzili. Ja naszcześćie skonczylem zawodówke takze mam spokoj Quote
marcin255 Posted September 6, 2016 Author Report Posted September 6, 2016 Zrób sobie chociaż jakieś technikum rolnicze, zawsze cos albo jakies kursy, wiem bo moi koledzy tak chodzili. Ja naszcześćie skonczylem zawodówke takze mam spokoj czyli mówicie że bez kursu nie da rady wogule Quote
Vademecum Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 pomoce są dla rolników a nie dla tych co rolnikiem być nie chcą. Quote
marcin255 Posted September 6, 2016 Author Report Posted September 6, 2016 pomoce są dla rolników a nie dla tych co rolnikiem być nie chcą.ja własnie zrobiłem inna szkołe bo w tedy nie wiedziałem ze będe miał warunki do rozbudowy Quote
Recommended Posts