Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Poszukaj podobnych tematów na forum gdzie opisywane były doświadczenia Użytkowników odnośnie tego konkretnego modelu. Podstawowa sprawa to jaki budżet posiadasz na zakup oraz jaka moc Cię interesuje? Podaj szczegóły i postaramy się pomóc, może w grę wchodzą także inne marki niż Ursus?

Posted

Ciągnik jest dobry i chyba wart swojej ceny. Nie przejmuj się tą technologią. Ja bym się zastanowił nad inną kwestią. Silnik jest to Ursus 4410, bardzo rzadki silnik Ursus. We wszystkich innych ciągnikach post-licencyjnych czterocylindrowych jest Perkins A4.236. Ten mniej więcej odpowiada Perkinsowi A4.248, ale czy to jest to samo nie wiem. Ja bym się upewnił przed zakupem bo mogą być problemy z częściami. Niektóre publikacje podają że jest to Perkins. Pozdrawiam Forumowiczów!

Posted

Tak wracając do tematu obejrzałem ten ciągnik w końcu jeszcze przed tym jak go wymyli i przygotowali. Zauważyłem że z pod podnośnika strasznie poci się olejem może to jakaś drobna usterka typu zwykła uszczelka ale jakoś tak mnie to odpycha.

Zresztą mam 2 ciągniki a ten to za drogi jednak