Ojciec Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Chcę kupić przetrząsarkę jest trochę tego cena do 8 000 max. Proszę o pomoc . Quote
Ojciec Posted January 16, 2012 Author Report Posted January 16, 2012 Skoro nikt nie zechciał mi pomóc to musiałem sam sobie coś znaleźć Kupiłem przetrząsarkę Krone KW 6.70 i mam takie pytanie czy może on stać rozłożony ponieważ nie mam z tyłu stopki i obawiam ze na wietrze może się przewalić do tyłu proszę o szybką odpowiedź. Quote
hirek Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 Unas we wsi jest taka przetrząsarka, i z tego co widze zawsze na drewnianych kołkach stoi. Czyli nawet koła podpiera by opony przez zime nie dostały. Napewno musisz ustawić ją tak żeby stabilnie stała. Quote
Ojciec Posted January 16, 2012 Author Report Posted January 16, 2012 stoi stabilnie niestety na podwórku nie mam gdzie jej schować aktualne stoi złożona. Quote
przemo137 Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 Mógł byś dać link do allegro gdzie ja kupiłeś? Ja mam przetrząsarkę firmy Fahr - 4 gwiazdy niestety jest ona ciągana i składana do tylu na kółkach. Myślę o wymianie na podobna jak masz ty Jak by był kto chętny to obecną sprzedam niedrogo. Quote
Ojciec Posted January 17, 2012 Author Report Posted January 17, 2012 Kupiłem ją od pobliskiego handlarza który ściąga tylko sprzęt do zielonek (przewracarki zgrabiarki kosiarki) Woj.Podlaskie Znalazłem go na aukcji Allegro strona została już usunięta więc linku ci niestety nie podam .Sprzęt chodzi bardzo ładnie cichutko bardzo fajna maszynka. Quote
Recommended Posts