Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted
Skoro nikt nie zechciał mi pomóc to musiałem sam sobie coś znaleźć Kupiłem przetrząsarkę Krone KW 6.70 i mam takie pytanie czy może on stać rozłożony ponieważ nie mam z tyłu stopki i obawiam ze na wietrze może się przewalić do tyłu proszę o szybką odpowiedź.
Posted
Unas we wsi jest taka przetrząsarka, i z tego co widze zawsze na drewnianych kołkach stoi. Czyli nawet koła podpiera by opony przez zime nie dostały. Napewno musisz ustawić ją tak żeby stabilnie stała.
Posted
Mógł byś dać link do allegro gdzie ja kupiłeś? Ja mam przetrząsarkę firmy Fahr - 4 gwiazdy niestety jest ona ciągana i składana do tylu na kółkach. Myślę o wymianie na podobna jak masz ty ;) Jak by był kto chętny to obecną sprzedam niedrogo.
Posted
Kupiłem ją od pobliskiego handlarza który ściąga tylko sprzęt do zielonek (przewracarki zgrabiarki kosiarki) Woj.Podlaskie Znalazłem go na aukcji Allegro strona została już usunięta więc linku ci niestety nie podam .Sprzęt chodzi bardzo ładnie cichutko bardzo fajna maszynka.

post-1403-14224791487207_thumb.jpg