Kamilc-360 Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Pytam się o taką głupote bo już jeden odemnie ze wsi zaczyna mnie wkurzać! O wszystko się czepia ciągle teraz że talrzówka ma źle ustawione ten układ talerzy, wg mnie jest dobrze- zawsze tak było.Ps. nie śmiejcie się z filmu, takie hobby mam ponagrywać czasami https://youtu.be/-sBcQ-o-VSQ Quote
DuzyGrzegorz Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Wprawdzie na filmie nie widać wszystkich ustawień, ale nie widać aby coś było ustawione źle. Pozdrawiam Forumowiczów! Quote
henryk Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 no ja mam talerzówkę bomet i akurat jest ustawiona odwrotnie,przednie talerze rzucają w prawo tylne w lewo i zwężenie jest z lewej strony,u Ciebie jest odwrotnie wszystko,specjalnie poszedłem teraz sprawdzić-pozdrawiam Quote
henryk Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 dodam jeszcze że u mojej nie ma możliwości żeby ustawić tak jak Twoją ponieważ oś z talerzami wisi na środkowej śrubie u ramy i tylko z lewej strony są regulacje żeby talerze zbliżyć maksymalnie do siebie lub troszkę oddalić ale nie w drugą stronę jak u Ciebie,tak więc moja jest ustawiona fabrycznie i nie ma innej możliwości,jak byś chciał to jutro mogę podesłać MMS jeśli podasz nr. tel na priw.-pozdrawiam,moja jest wypr. w 2009 r. JoTeS 1 Quote
henryk Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 jeszcze raz obejrzałem swoją i stwierdzam że jest możliwość ustawienia tak jak Twoją ale trzeba odkręcić boczne strzemiona i obrócić osie z talerzami o 180 stopni,tylko po co?,tak więc i Twoja i moja robią tą samą robotę tylko musimy inaczej jeździć,ja w lewo Ty w prawo lub ja w prawo a Ty w lewo w zależności od zaganiania lub rozorywania-pozdrawiam JoTeS 1 Quote
DuzyGrzegorz Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Chyba jej nie używasz od nowości. Prawdopodobnie ma lekko skręconą ramę i dlatego talerze są ustawione inaczej niż fabrycznie. Inaczej ustawione nie oznacza źle. Pozdrawiam Forumowiczów! henryk 1 Quote
Kamilc-360 Posted October 26, 2016 Author Report Posted October 26, 2016 Eee jak mówicie że dobrze to ok.A co sądzicie o ciągniku? Też narzekał na niego... Quote
Recommended Posts