Jump to content

Recommended Posts

Posted

no ja mam talerzówkę bomet i akurat jest ustawiona odwrotnie,przednie talerze rzucają w prawo tylne w lewo i zwężenie jest z lewej strony,u Ciebie jest odwrotnie wszystko,specjalnie poszedłem teraz sprawdzić-pozdrawiam

Posted

dodam jeszcze że u mojej nie ma możliwości żeby ustawić tak jak Twoją ponieważ oś z talerzami wisi na środkowej śrubie u ramy i tylko z lewej strony są regulacje żeby talerze zbliżyć maksymalnie do siebie lub troszkę oddalić ale nie w drugą stronę jak u Ciebie,tak więc moja jest ustawiona fabrycznie i nie ma innej możliwości,jak byś chciał to jutro mogę podesłać MMS jeśli podasz nr. tel na priw.-pozdrawiam,moja jest wypr. w 2009 r.

Posted

jeszcze raz obejrzałem swoją i stwierdzam że jest możliwość ustawienia tak jak Twoją ale trzeba odkręcić boczne strzemiona i obrócić osie z talerzami o 180 stopni,tylko po  co?,tak więc i Twoja i moja robią tą samą robotę tylko musimy inaczej jeździć,ja w lewo Ty w prawo lub ja w prawo a Ty w lewo w zależności od zaganiania lub rozorywania-pozdrawiam