sklepmaniek_pl Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Cześć,chciałbym Was zaprosić na moją stronę internetową Jesteśmy oficjalnym dystrybutorem części marki URSUS, oraz zajmujemy się również regeneracją pomp wtryskowych.Serdecznie zapraszam! RandalllSlisk 1 Quote
Pepliks31 Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Przybył, dodał wpis i tyle go widzieli Quote
sklepmaniek_pl Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 Pompa hydrauliczna podnośnika wzmocniona 39l do C-360Gorąco polecam!!! Quote
sklepmaniek_pl Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 POMPA HYDRAULICZNA C-360 WZM 40L + ZAWÓR, CYLINDER, TŁOK, FILTR, PIERŚCIENIE Polecam! Quote
sklepmaniek_pl Posted November 25, 2016 Author Posted November 25, 2016 Przypominamy i zapraszamy do wzięcia udziału w Dniu Darmowej Dostawy w sklepie Maniek! Quote
DuzyGrzegorz Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 POMPA HYDRAULICZNA C-360 WZM 40L + ZAWÓR, CYLINDER, TŁOK, FILTR, PIERŚCIENIE Polecam!Chyba kolega Robert1983 może być zainteresowany takim zestawem. Do tego dobry olej. Pozdrawiam Forumowiczów! Quote
Robert ;-) Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Cena za pompę dobra, cały zestaw mi niepotrzebny tylko pompa. napęd ma dwa lata tak samo jak uszczelnienia tłoka,filtr też nowy Quote
DuzyGrzegorz Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Tylko że te są dostosowane do podwyższonego ciśnienia które będzie także na instalacji wewnętrznej. Pozdrawiam Forumowiczów! Quote
sklepmaniek_pl Posted November 26, 2016 Author Posted November 26, 2016 Cena za pompę dobra, cały zestaw mi niepotrzebny tylko pompa.napęd ma dwa lata tak samo jak uszczelnienia tłoka,filtr też nowyMożesz kupić samą pompę: Quote
DuzyGrzegorz Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Ja bym uważał na ten sklep. Za komplet śrub do głowicy chcą okrągłego tysiaka. Wydaje mi się że u konkurencji w tej cenie można kupić kompletną głowicę wraz ze śrubami równie dobrymi. Nie jestem mechanikiem i nie wiem z czego są te śruby. Zamierzam kupić więc proszę o informację czy warte są swojej ceny. Pozdrawiam Forumowiczów! Quote
Robert ;-) Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 No trochę fakt drogo , Co prawda te nowe śruby potrafią się ciągnąć jak plastelina, ale nie za taką kasę w sklepie stacjonarnym na pewno będzie taniej Quote
sklepmaniek_pl Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Ja bym uważał na ten sklep. Za komplet śrub do głowicy chcą okrągłego tysiaka. Wydaje mi się że u konkurencji w tej cenie można kupić kompletną głowicę wraz ze śrubami równie dobrymi. Nie jestem mechanikiem i nie wiem z czego są te śruby. Zamierzam kupić więc proszę o informację czy warte są swojej ceny. Pozdrawiam Forumowiczów!Ktoś wprowadził niechcący złą cenę. Aktualna cena: 89,99 zł Quote
farin Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Zapraszamy na stronę www.farm-in.com do zakładki Biznes. Można bezpłatnie pokazać wizytówkę swojej firmy , wystawić ogłoszenie , nawiązywać kontakty biznesowe. Pozdr farmIn Quote
RandalllSlisk Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Gdy próbuję wejść na stronę Portalu to mam komunikat "strona zablokowana" Tylko ja tak mam czy to jakaś zorganizowana akcja? Quote
BradSlisk Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Czy też macie problem z poprawnym działaniem strony www naszego pięknego Urzędu. Nawet strona się p. Burmistrz nie udała Quote
Recommended Posts