grzeskib13 Posted November 16, 2016 Report Posted November 16, 2016 Potrzebuje pomocy w wyborze jednego z trzech modeli: John Deere w440, Class Tucano 320, New Holland cx5080. Intuicja podpowiada classa ale nie jestem pewien która z tych maszyn będzie najlepsza dlatego zwracam się o pomoc właśnie do was Quote
Vademecum Posted November 16, 2016 Report Posted November 16, 2016 mam dwuch dalszych sąsiadów , jeden ma tucano a drugi NH ale modeli nie znam. Ten co ma NH ma 3 traktory jelonka i powiedział, że kombajn NH z uwagi na to, że jelonki małe są produkowane w brazylji i hinach i mają marne opinie. Wybrał holanda z uwagi że krajowy i dużo tańszy. Tucano zdaje sie dużo droższe ale dobre. Rozważaj te dwie marki a jelonka odpuść, bo tylko te największe są z niemieckiej fabryki i mają dobre opinie. DuzyGrzegorz 1 Quote
Miki Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 Wez NH najrozsadniejsza opcja JD drogi, a moim zdaniem Class przereklamowany to juz nie jest ta firma co kiedys z reszta wiem z doswiadczenia... DuzyGrzegorz 1 Quote
Recommended Posts