Najmita Posted November 20, 2016 Report Posted November 20, 2016 Witam serdecznie jestem tu od dzisiaj dopiero miło WAS poznać moja rodzinka jak i ja pochodzimy ze wsi Dzierżązna na tę chwilę mieszkam w Łodzi . Handluję maszynami rolniczymi i budowlanymi od 16 roku życia pracowałem na budowlanych Białorusach i kołowych Rumunach. Dzięki za przyjęcie Quote
rafaello3 Posted November 20, 2016 Report Posted November 20, 2016 Cześć kolego .Używane maszyny sprzedajesz ? .Rozglądam się za kontrahentami pod prow .Interesują mnie rzetelne firmy ,które mają nowe maszyny na sprzedaż . Najmita 1 Quote
Robert ;-) Posted November 21, 2016 Report Posted November 21, 2016 Powitać na forum ;-) Najmita 1 Quote
Najmita Posted November 21, 2016 Author Report Posted November 21, 2016 Cześć kolego .Używane maszyny sprzedajesz ? .Rozglądam się za kontrahentami pod prow .Interesują mnie rzetelne firmy ,które mają nowe maszyny na sprzedaż .Cześć tak handluję sobie używanymi maszynami również budowlanymi. Niestety nigdy nie interesowała mnie kooperacja z dostawcami -producentami maszyn NOWYCH więc niestety nie pomogę Quote
kubusjettaII Posted November 28, 2016 Report Posted November 28, 2016 a ja mam na imię Przemek... dla znajomych Kuba. pozdrawiam Quote
Recommended Posts