pablos Posted November 24, 2016 Report Posted November 24, 2016 Witam mam dylemat , jak lepiej wchodzi dopisać syna do siebie czy przepisać na niego jakiś ciągnik może ktoś miał taki dylemat Quote
DuzyGrzegorz Posted November 24, 2016 Report Posted November 24, 2016 Zniżki odziedziczy syn po Tobie, ale i Ty coś odziedziczysz po synu - zwyżki za wiek i krótki okres posiadania prawa jazdy. Różnie jest w różnych firmach więc popytaj. Dotyczą one tylko tego pojazdu który jest we współwłasności. Mój syn miał na siebie motorower. W zeszłym roku został dopisany do samochodu. Im niższa stawka ubezpieczenia tym mniejsze są zwyżki a okres bezszkodowy leci. Dopisz Kolego syna do pojazdu którego ubezpieczenie jest najtańsze. Pozdrawiam Forumowiczów! Quote
adam1208 Posted November 24, 2016 Report Posted November 24, 2016 Najlepiej jakąś przyczepke samochodową niech na siebie zarejestruje albo motorower Quote
Vademecum Posted November 24, 2016 Report Posted November 24, 2016 ta przyczepka to dobre, najtańsze, ale czy tak można ? słyszałem, że uwalają te 60 % zniżki Quote
Recommended Posts