Jump to content

Recommended Posts

Posted
Czym według was czy tez czym byście chcieli się poruszać w waszej okolicy sprecyzuje że chodzi mi to u samochód typowy na wieś nie żadne Bugatti Veyron czy Laborghini .
Posted
chodziło mi o coś w stylu Pik-up z napędem 4x4 jak myślicie mają sens na wsi takie samochody? W Niemczech pik-up-ami jeżdżą rolnicy a u nas dyrektorzy i przedsiębiorcy a dyrektorzy osobówkami śmieją się z nas że u nas jest wszystko odwrotnie.
Posted
Większość rolników kupuje nowe sprzęty za tak niebotyczne sumy że aż w głowie się kręci najtańszy pik-up (nowy) kosztuje około 80 000 zł a taki który ja sobie upatrzyłem 3 letni kosztuje także 30 000 zł ale to już jest klasa i moc.
Posted

Jak bym miał kupe kasy to kupił bym sobie toyote hilux, naprawde fajny samochodzik.Ale ja nie musze objeżdżać codziennie swoich areałów i jak jade na pole to już po to aby coś zrobić czyli traktoram. Mój wujek ma owce i do jeżdżenia i dogladania ma takiego starego VW caddego, założył tylko szersze oponki, wszedzie wjeżdża a samochód kosztował go chyba 2 tysiące, części są prawie za darmo.