Ojciec Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Czym według was czy tez czym byście chcieli się poruszać w waszej okolicy sprecyzuje że chodzi mi to u samochód typowy na wieś nie żadne Bugatti Veyron czy Laborghini . Quote
muzyk Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Wygodnym, Niezawodnym, Oszczędnym. Jeżdżę Peżotem 106 i bardzo dobrze mi się nim jeżdzi. Pozdrawiam. Quote
Ojciec Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 chodziło mi o coś w stylu Pik-up z napędem 4x4 jak myślicie mają sens na wsi takie samochody? W Niemczech pik-up-ami jeżdżą rolnicy a u nas dyrektorzy i przedsiębiorcy a dyrektorzy osobówkami śmieją się z nas że u nas jest wszystko odwrotnie. Quote
muzyk Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Zgoda, tylko wskarz mi przeciętnego rolnika kturego stać na ten samochód. pozdrawiam Quote
Ojciec Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Większość rolników kupuje nowe sprzęty za tak niebotyczne sumy że aż w głowie się kręci najtańszy pik-up (nowy) kosztuje około 80 000 zł a taki który ja sobie upatrzyłem 3 letni kosztuje także 30 000 zł ale to już jest klasa i moc. Quote
Kropacz Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Jak bym miał kupe kasy to kupił bym sobie toyote hilux, naprawde fajny samochodzik.Ale ja nie musze objeżdżać codziennie swoich areałów i jak jade na pole to już po to aby coś zrobić czyli traktoram. Mój wujek ma owce i do jeżdżenia i dogladania ma takiego starego VW caddego, założył tylko szersze oponki, wszedzie wjeżdża a samochód kosztował go chyba 2 tysiące, części są prawie za darmo. Quote
Recommended Posts