AdaśRol Posted December 29, 2016 Report Posted December 29, 2016 WitamMam na sprzedaż kabinę do ciągnika Ursus c-330.Sprzedaję ze względu na to że nie mieści się do garażu.. lepiej żeby komuś służyła niż leżała u mnie bezczynnie.Cena to: 350 zł do lekkiej negocjacji. Miejscowość: Górno, powiat:RzeszowskiTransport osobisty.Kabina założona raz na ciągnik.Zdjęcia podeślę na priv bo tu nie mogę wstawić bo za duży rozmiar.. Quote
AdaśRol Posted December 29, 2016 Author Report Posted December 29, 2016 podeślij mi zdjęcieKolego daj E-mail bo tu nie wiem jak Ci wysłać nie mogę dodać zdj na pw.. Quote
AdaśRol Posted December 29, 2016 Author Report Posted December 29, 2016 Pomyłka !!! Cena 300 zł do negocjacji ! Quote
ali Posted December 29, 2016 Report Posted December 29, 2016 rzuć mi zdjęcie czy opis jaka to kabina i w jakim stanie paulinamaj5@gmail.com Quote
AdaśRol Posted December 29, 2016 Author Report Posted December 29, 2016 rzuć mi zdjęcie czy opis jaka to kabina i w jakim stanie paulinamaj5@gmail.comZdjęcia już lecą na e-mail Quote
Recommended Posts