Krzysiek1234 Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Witam.Chcialem zapytać czy ktoś ma jakieś doświadczenie, wiedzę na temat ciągnika " Lamborghini 10 56 dt"Bo chcielismy kupić taki ( no niezbyt mlody bo 78) ale nie wiem jak jest z częściami.Czy to była wydana tylko jedna seria tych ciągników i będzie trudno o części ? Na internecie nic nie znalazłam na temat tych ciągników. Więc piszę tutaj, z góry dziękuję za odpowiedzi. Quote
DuzyGrzegorz Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Seria z tym silnikiem była krótka. Później po zmianie silnika miał dość dobrą opinię. Problemem jest skrzynia z małą ilością przełożeń. Podnośnik jest mocny choć mało wydajny. Pozdrawiam Forumowiczów w Nowym Roku! Quote
Darek 321 Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Witam ma mam lambo 754 podobny jak 1056 tylko mniejszy i jestem z niego zadowolony spalanie niskie w polu zwrotny jedyna wada to to ze jest wolny Quote
Recommended Posts