Marcin Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Zamierzam niedługo zmienić zbiornik. I zastanawiam się co wybrac: okrągły, wanienkę czy tank?? Pomóżcie! Quote
krzysiek Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ja mam tank 2100l szybko hłodzi dziewięć lat tanio kupiłem dałem 7tys. plus 1,5tys. za zamontowanie Quote
Marcin Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Wiesz to zależy od wielu rzeczy: Najtańsze są okrągłe, wanienka jest dosyć wygodna jak masz wąskie pomieszczenie. Tank to super sprawa bo nie tracisz czasu na mycie ale jest najdroższy. Quote
krzysiek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 czas to tracisz hcąc pominąć kilka programów musisz pilnować Quote
admin Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Masz rację trzeba wszystkiego pilnować. W gospodarce jak coś się przeoczy to można od razu poczuć na kieszeni. Ja też uważam, że jak cię stać to najlepszy będzie zamknięty. Tu chyba najważniejszy jest zaufany sprzedawca, bo można się nieźle przejechać. Quote
krzysiek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 przy tankah wystarczy że ci program z płukaniem nieprzejdzie i już masz w mleku środki hamujące a to kosztuje.wystarczy że zaworu dobrze niedociśniesz zaśsie bokiem powietsze i programator jusz szaleje a często to się zdaża trzeba mycia pilnować Quote
ursus c -355 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 RACJA WSZTKIEGO TRZEBA ZAWSZE DOBżE PILNOWACI bo bez pilnowania ani rusz a kieszeni można to bardzo boleśnie odczuci Quote
jarek13 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Jeśli kasa cię nie trzyma to zainwestuj w tank. To się zwraca. Quote
Recommended Posts