Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czy drogo, bo w castoramie była kosiarka ostatnio MACallister za 1600 zł ale nie wiem co to za firma (wiem tyle że dla castoramy robiona) ale co są warte takie maszyny? Jedni mówią że warte, inni znowu że szkoda kasy, A tutaj mam chyba POLSKĄ firmę to może warto wspierać rodzimy biznas ? Dzięki za odpowiedź :D

Posted

mam partnera z silnikiem brigsa chyba 4,5kM jakieś 10lat ,koszone ok 30ar raz wymieniłem membranę w gażniku i   tyle, zero korozji na obudowie mimo że blaszana

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

pierwszy raz widzę taką kosiarkę, a silinik Briggsa mam w swojej od wielu lat i się dobrze sprawuje, olej co sezon trzeba zmieniać

ja bym z nią zaryzykował bo silnik najważniejszy

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

A jaką polecacie kosiarke tzw. "zylke" spalinowa? Potrzebuje nia skosić raz po raz chwasty i trawy przy płocie na działce, gdzieś ok. 120 mb obwodu. Nie zamierzam kupować jakiejś drogiej firmówki bo nie będzie na pewno bardzo często eksploatowana.

• 2 weeks later...
Posted

a boscha ktoś poleca? zastanawiam się nad kupnem, ale cena nie może przekroczyć 1500 zł, jak da radę tańszą a dobrą to jeszcze lepiej. Nie interesowałem się tymi nac, muszę poczytać

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Z zakupem kosiarki na "linke" wstrzynam się do wiosny i tak teraz nic już nie zdziałam, działka zaorana. A piłę spalinową mam za 150 zł kupioną nówkę marki niewiadomo jakiej :D Sam nowy łańcuch do niej kosztował 120 zł ( po kilku uzyciach oryginalny się po prostu starł) :P ale silnik nie do zajechania :)