Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nie no robić raczej nie będę bo wygląda na to że silnik jest zdrowy ;-) to zamówię na wszystkie 4 gary nowe uszczelniacze , tak myślałem zrobić, ale mam w domu człowieka który mówi żeby nie ruszać , ale ja wolę kupić uszczelniacze za parę zł niż później rozbierać jeszcze raz a kto wie ile to wytrzyma na tych 3ech pozostałych,

z resztą już tak miałem z c355, że robiłem w zimę kilka razy to co za pierwszym można było ogarnąć

Posted
Oj daje daje :-( coś trzeba wydumać i tyle ,oglądałem dziś stary blok który leży lata, i nie ma śladu takich uszkodzeń , rowki w kant i zero kamienia a tu u mnie kaplica
  • 1 month later...
Posted

Powitać , miałem wcześniej napisać jak poszło z Iwanem;-)

zostały wymienione wszystkie uszczelniacze, niestety w pozostałych było tak samo, wrzery i ubytki na tulejach:-( na razie działa ok ale zrobiłem tylko 6mth , kiedyś przy okazji wymiany tulei trzeba będzie wymienić blok .

Rozdzielacz uszczelnilem za 8zl na razie jest ok?

Belowalem nim i pracował w owijarce, rozdzielacz działa poprawnie.

teraz wziąłem się za wspomaganie ma orbitrol bo na tym ruskim serwo to można było dostać pewnej choroby i w dodatku ciężko się kręciło jak próbowałem skasować luzy.

• 5 months later...
Posted

Na ruskim forum to widziałem i na jou tube tez takie są

Widać działa skoro ruscy takie robią

postaram się aby działało;-) jak z montuje i będzie Oki to się wyjaśni czy warto było