MichałT Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Witam wszystkich serdecznie! Jestem studentem piątego roku kierunku Technika Rolnicza i Leśna na Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym. Piszę do was z ogromną prośbą. Proszę was o pomoc w związku z badaniami do mojej pracy dyplomowej, której tematem jest "Zastosowanie internetu jako narzędzia do badania gospodarstw rolnych w dobie społeczeństwa informacyjnego". Mają one ankietową formę. Proszę aby ankietę wypełniali tylko forumowicze którzy ukończyli 18 rok życia, czyli pełnoletni, posiadający własne gospodarstwa rolne lub członkowie takich gospodarstw. Z góry dziękuję za udzieloną pomoc. Oto link do ankietywebankieta.pl/ankieta/w1hpsi84c9gs Pozdrawiam. Quote
MichałT Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Do końca ankiety pozostało zaledwie 19 dni! Jej wypełnienie zajmuje zaledwie 5 min! Zachęcam do jej wypełniania. Pozdrawiam Quote
admin Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ja również dołączam się do prośby o pomoc koledze. Myślę, że wyniki takiej ankiety mogą być dla nas bardzo interesujące. Nie bądźmy gorsi od innych for rolniczych i dajmy swój wkład w naukę Quote
Recommended Posts