emultimax Posted September 11, 2017 Report Posted September 11, 2017 Oferujemy promiennik podczerwieni LC 130 marki Warmtec dla hodowli zwierząt np. trzody chlewnej, drobiu (ale też hodowli roślin i osuszania pomieszczeń). Promiennik LC130 to profesjonalne urządzenie grzewcze o mocy 1,3 kW, które zastępuje tradycyjną żarówkę grzewczą (tzw. "sztuczna kwokę"), wykorzystywaną w gospodarstwach rolnych i fermach. Różnica pomiędzy tradycyjną żarówką podczerwoną o promiennikiem polega na tym, że promiennik ma wielokrotnie wyższą moc. Oznacza to, że jest w stanie zastąpić nawet 20 tradycyjnych żarówek podczerwonych. Obudowa z odlewanego korpusu i aluminium. Wyprofilowany kształt odbija promieniowanie w określonym kierunku, dzięki czemu ogrzewa się tylko niezbędną powierzchnię. Więcej informacji na temat promiennika: KLIKNIJ TUTAJ Firma emultimax.pl działa w branży ogrzewania elektrycznego nieprzerwanie ponad 10 lat. Zapraszamy do zapoznania się z naszą szeroką ofertą ofertą www.emultimax.pl Quote
marekklops Posted March 7, 2023 Report Posted March 7, 2023 Mam promiennik ciepła w warsztacie, grzeje super o wiele lepiej niż tradycyjne ogrzewanie. Mam fotowoltaikę więc ogrzewanie promiennikiem nic mnie nie kosztuje. Kupowałem w firmie https://senegis.com/oferta/promienniki-podczerwieni/ Quote
Recommended Posts