Mateusz94 Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Witam potrzebuje pomocy mianowicie zakupiłem pierwsza w swoim życiu prasę Sipma z224/1 83r i mam z nia problem taki iż poprzedni właściciel używał jej jedynie do "przepychania" nia rumianku na przyczepę aparaty były odłączone cały czas moje pytanie brzmi jak je teraz załączyć aby działały kolejny problem to urwana cześć załączając aparaty tzn taki kawałek metalu prostokątne z jednej strony z drogiej taki cypelek to jest zamontowane na końcu tego płaskowniki co idzie z półksiężyca z gory dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam Thomassok 1 Quote
Mateusz94 Posted September 21, 2017 Author Posted September 21, 2017 Dodaje zdjecie urwanej czesci mozna ja wymienić samemu czy lepiej brać jakiegoś szpecą ?? na zdjęciu jest przekręcona wydaje mi sie ze powinna byc tym szerokim w droga stronę Quote
DuzyGrzegorz Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Zacznij od wyczyszczenia, sprawdzenia czy coś nie jest zapieczone, czy supłacz jest czysty i czy obcinacz ostry. Dasz radę zrobić sam. Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts