jaro.slaw Posted October 11, 2017 Report Posted October 11, 2017 Dzień dobry. Nie wiem w jaki dział się wstrzelić, więc piszę na ogólnym, najwyżej mnie ktoś przeniesie. Zajmuję się uprawą ekologicznych warzyw i owoców. Od jakiegoś czasu szukam pomocy, ponieważ potrzebuję dobrej folii na moje produkty... albo porady jak tego używać, bo może coś robię źle. Za każdym razem rozrywa mi się przy owijaniu całej palety folia i to taka syzyfowa praca... ewentualnie szukam folii z otworami i takiej, co mi zabezpieczy plony w transporcie. Zamawiałem w 2 "dobrych" firmach i jedyne co mieli dobre to cenę, straciłem więcej czasu na naprawę i bawienie się z rwącą folią niż na caly proces "produkcji"... Może to wina folii, może to moje gapiostwo. Czy jest ktoś w stanie mi podpowiedzieć jak najszybciej i najłatwiej zabezpieczyć wszystko tak, żeby od razu mi się to nie rwało? Albo czy ktoś ma sprawdzoną, mocną folię? Z góry dziękuję bardzo za odpowiedzi Quote
rolniczka_585 Posted October 12, 2017 Report Posted October 12, 2017 Jak to mówią oszczędny traci dwa razy ;d a tak szczerze to nie mam pojęcia gdzie mozna kupić dobrą folie, ale nietety dobre często kosztuje i nie ma co czekać na okazję Quote
Recommended Posts