Wag-Pol Łęczyca Posted October 16, 2017 Report Posted October 16, 2017 Po najniższych cenach w kraju oferujemy Wagi samochodowe elektroniczne,Wagi kolejowe,Elektronizację wag mechanicznych nowych i używanych,Wagi inwentarzowe,Wagi platformowe,Wagi zbiornikowe,Wagi hakowe,Wagi do specyficznych zastosowań, Wagi analityczne,Wagi precyzyjne,Wagi sklepowe,Wagi przenośne Drukarki i drukarki fiskalne,Komputery,Specjalistyczne oprogramowanie,Kasy fiskalne,Zewnętrzne wyświetlacze wyniku ważenia,Inne elementy i urządzenia w zależności od potrzeb klienta, Części do wag elektronicznych i mechanicznych,Naprawy wag elektronicznych i mechanicznych,Fachowe doradztwo,Serwis gwarancyjny i pogwarancyjny (24 godz./ dobę),Przeglądy,Szkolenia w zakresie obsługi wag,Nadzór przy budowie fundamentów lub ich budowę. Ceny i warunki płatności za nasze wyroby dostosowywane są indywidualnie dla każdego odbiorcy! Aby uzyskać więcej informacji prosimy o kontakt: Wag-Pol Łęczyca Pl. T. Kościuszki 2699-100 Łęczycatel./fax (0-24) 721-59-31 tel. (024) 721 25 05kom 535 512 295 e-mail: kuba@wag-pol.pl , gosia@wag-pol.pl Quote
Rolnik999 Posted January 16, 2018 Report Posted January 16, 2018 Moim zdaniem jak coś jest po najniższych cenach, to nie znaczy od razu, że jest dobre. Ja polecam sprawdzone wagi samochodowe, kolejowe, platformowe i wiele innych z najnowszymi systemami komputerowymi i serwisie w cenie od GAWAG. Znacie może tę firmę? Mi polecało ją już kilka osób i sam korzystam z ich wag. Sprawdzone i jeszcze nigdy mnie nie zawiodły! Quote
patrykzduniak90 Posted January 22, 2018 Report Posted January 22, 2018 Mogę zając sie reklamą a nawet umieścić ulotkki w swoim salonie. W zamian za polecanie url=http://www.salonwroclaw.pl/fryzjer/]zakład fryzjerski wrocław[/url] Tak więc jak coś to pisz na priv, i jakkoś ogarniemy temacik:p Quote
Recommended Posts