Jump to content

Recommended Posts

Posted

Brama wjazdowa (nie garażowa) bedzie raczej uchylna dwuskrzydłowa.Jakiej minimalnie szerokości powinna być, aby można komfortowo wjeżdzać. Mam tutaj na myśli zarówno auto, jak i sprzęt rolniczy.

Posted

Najlepsza brama wjazdowa jest jak najszersza. Daje Ci najwiekszy komfort. Najcześciej wybieranym rozwiązaniem jest aktualnie brama przesuwna, jednak moim zdaniem jeśli miejsce pozwala Ci na tradycyjnie otwieraną bramę to lepsza będzie właśnie taka ponieważ będzie wygodniejsza. Automatykę mozna dostosować i w takiej i  w takiej bramie. 

Proopnowałbym skontaktować się z nimi:

http://efekt-metal.pl/galeria-realizacji/bramy-kute-i-ogrodzenia/- mają dobrą ofertę. 

Posted

kolego, jak masz kombajn z hederem 6 m i chcesz wygodnie wjechać to robisz brame na 8 albo 10. jak masz auto 2 m to brame robisz na 4.

tylko co ci da taka i formacja ? sam wiesz co potrzebujesz i do czego. a zawsze prawie decyduje kasa

Posted

No dokładnie vademecum ma rację w200%

Ja mam bramę dwu skrzydłowa ,, jedno ma ponad 2m tak około 2,30 kombajn mam 3m wiec wchodzi z lekkim luzem, brama była na długo wcześniej

ojciec pomyślał aby zrobić szerszą .