marcys28 Posted October 27, 2017 Report Posted October 27, 2017 Tak sie zastanawiam, czy w rolnictwie przydaje sie podpis elektroniczny do zalatwiania niektorych spraw bez wychodzenia z domu?? Sasiad mnie namawia, bo zalozyl sobie taki https://netvet.pl/podpis-elektroniczny i mowi, ze jest to super sprawa, wiekszosc rzeczy zalatwia bez koniecznosci jezdzenia po urzedach. Wszelkieopinie mile widziane Quote
DuzyGrzegorz Posted October 28, 2017 Report Posted October 28, 2017 Też się nad tym zastanawiam czy podpis elektroniczny jest potrzebny i jakoś nie znalazłem żadnego zastosowania. Wszystkie podpisy nie wymagające złożenia w obecności urzędnika mogę wysłać z konta. Te które wymagają złożenia w obecności urzędnika to podpis elektroniczny muszę złożyć w obecności urzędnika. Pozdrawiam! Quote
Taliczan Posted December 9, 2018 Report Posted December 9, 2018 W zasadzie wystarczy korzystać z profilu zaufanego, Quote
Recommended Posts