Amigos Posted November 10, 2017 Report Posted November 10, 2017 Witam, oprócz zwierząt hodowlanych posiadacie może innych pupili jak np kotka lub psa albo gryzonia? Ja oprócz świnek , 2 krów mam psa. Jest to wilczur i przez pewien jeszcze czas będzie u nas w domu, bo musi najpierw trochę podrosnąć żeby trzymać go na zewnątrz. Obecnie zwalczam jego zaznaczanie terytorium,to jst masakra. No ale póki co jakoś to jest bo mam taki środek jak dog odor eliminator z vetexpert. Też pochwalcie się swoimi sierściuchami Quote
DuzyGrzegorz Posted November 10, 2017 Report Posted November 10, 2017 Ja mam dwa psy. Podobno są to berneńskie psy pasterskie. Dwa koty i koguta o imieniu Wróbel rasy Feniks. Wróbel jest znany z tego że wskakuje mi na ramię i razem idziemy do domu. Jeżeli nie idę do domu to dziobie mi ucho, nawet jak np. omijam samochód. W domu zeskakuje na stół, a ja mu daję pasztetową. Nie zjada ze stołu tylko z ręki. Pozdrawiam! Quote
ZaopatrzenieRolnictwa Posted December 1, 2017 Report Posted December 1, 2017 Oprócz zwierząt hodowlanych posiadam oczywiście swojego pupila Owczarka Niemieckiego oraz 3 koty, można powiedzieć,że to prawdziwi królowie podwórka Nie wyobrażam sobie aby mogło ich zabraknąć. Quote
Recommended Posts