Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, z jakiej firmy polecacie nową kabinę do 40 - tki ? ;)

Chciałbym też kupić nową maskę i błotniki przednie, jeśli chodzi o zegary to mam tego starego typu...

Posted

Ceny kabin od 2800 z błotnikami do 7-8 tysi , zależy ile masz kasy ?

fajne kabiny ma naglak te z plastikowymi błotnikami i dachem , zabudowa tylna .

ale to bliżej górnej granicy jaką podałem

maska mi się wydaje że oryginalna (od c360) a błotniki fajne plastykowe czarne, fajnie się prezentuja

ale ze150 zł trzeba dać.

A tak na koniec jaką byś nie wybrał bierz od razu z błotnikami są dopasowane chociaż.

Posted

Ceny kabin od 2800 z błotnikami do 7-8 tysi , zależy ile masz kasy ?

fajne kabiny ma naglak te z plastikowymi błotnikami i dachem , zabudowa tylna .

ale to bliżej górnej granicy jaką podałem

maska mi się wydaje że oryginalna (od c360) a błotniki fajne plastykowe czarne, fajnie się prezentuja

ale ze150 zł trzeba dać.

A tak na koniec jaką byś nie wybrał bierz od razu z błotnikami są dopasowane chociaż.

Dzięki :)

Posted

Proponowałbym  kabinę za 2400 bez błotników. Kupić oryginalne błotniki,oryginalną maskę a miejsca wolne uszczelnić blachą która jest w zestawie. Najważniejsze by traktor odpowiednio wyglądał potrzebne jest nowe ogumienie.

Posted

Proponowałbym  kabinę za 2400 bez błotników. Kupić oryginalne błotniki,oryginalną maskę a miejsca wolne uszczelnić blachą która jest w zestawie. Najważniejsze by traktor odpowiednio wyglądał potrzebne jest nowe ogumienie.

Kabina  Koja

Posted

Rozmawiałem kiedyś z gościem co kupił tą kabinke bez błotnikow, to żałował że nie wziął tej z błotnikami , wybór oczywiście należy do kolegi Edka

a opony oczywiście? Jeszcze remont silnika i napęd a wtedy bajka kolego kolejarz ;-)

Posted

nowa kabina do 360 tylko z błotnikami, zapewne stare i tak masz w opłakanym stanie

jeśli masz ori maskę 4011 w dobrym stanie to osobiście bym jej nie zmieniał, coraz mniej tego, a ten model zasługuje aby się wyróżniał

z używanych kabin polecam kunowskie, chyba najlepsza kabina jaka była zakładana w tamtych latach, można takie trafić już za 500-800zł

https://www.olx.pl/oferta/kabina-do-c-330-c-330m-c-360-CID757-IDqqK1p.html#ab3b071ee8

https://www.olx.pl/oferta/kabina-ursus-c-360-oryginal-CID757-IDpMFVW.html#ab3b071ee8