edek Posted November 29, 2017 Report Posted November 29, 2017 Witam, z jakiej firmy polecacie nową kabinę do 40 - tki ? Chciałbym też kupić nową maskę i błotniki przednie, jeśli chodzi o zegary to mam tego starego typu... Quote
Robert ;-) Posted November 29, 2017 Report Posted November 29, 2017 Ceny kabin od 2800 z błotnikami do 7-8 tysi , zależy ile masz kasy ?fajne kabiny ma naglak te z plastikowymi błotnikami i dachem , zabudowa tylna .ale to bliżej górnej granicy jaką podałemmaska mi się wydaje że oryginalna (od c360) a błotniki fajne plastykowe czarne, fajnie się prezentuja ale ze150 zł trzeba dać.A tak na koniec jaką byś nie wybrał bierz od razu z błotnikami są dopasowane chociaż. Quote
edek Posted November 29, 2017 Author Report Posted November 29, 2017 Ceny kabin od 2800 z błotnikami do 7-8 tysi , zależy ile masz kasy ?fajne kabiny ma naglak te z plastikowymi błotnikami i dachem , zabudowa tylna .ale to bliżej górnej granicy jaką podałemmaska mi się wydaje że oryginalna (od c360) a błotniki fajne plastykowe czarne, fajnie się prezentujaale ze150 zł trzeba dać.A tak na koniec jaką byś nie wybrał bierz od razu z błotnikami są dopasowane chociaż.Dzięki Quote
kolejarz Posted November 29, 2017 Report Posted November 29, 2017 Proponowałbym kabinę za 2400 bez błotników. Kupić oryginalne błotniki,oryginalną maskę a miejsca wolne uszczelnić blachą która jest w zestawie. Najważniejsze by traktor odpowiednio wyglądał potrzebne jest nowe ogumienie. Quote
kolejarz Posted November 29, 2017 Report Posted November 29, 2017 Proponowałbym kabinę za 2400 bez błotników. Kupić oryginalne błotniki,oryginalną maskę a miejsca wolne uszczelnić blachą która jest w zestawie. Najważniejsze by traktor odpowiednio wyglądał potrzebne jest nowe ogumienie.Kabina Koja Quote
Robert ;-) Posted November 30, 2017 Report Posted November 30, 2017 Rozmawiałem kiedyś z gościem co kupił tą kabinke bez błotnikow, to żałował że nie wziął tej z błotnikami , wybór oczywiście należy do kolegi Edka a opony oczywiście? Jeszcze remont silnika i napęd a wtedy bajka kolego kolejarz ;-) Quote
izydor6280 Posted November 30, 2017 Report Posted November 30, 2017 nowa kabina do 360 tylko z błotnikami, zapewne stare i tak masz w opłakanym staniejeśli masz ori maskę 4011 w dobrym stanie to osobiście bym jej nie zmieniał, coraz mniej tego, a ten model zasługuje aby się wyróżniał z używanych kabin polecam kunowskie, chyba najlepsza kabina jaka była zakładana w tamtych latach, można takie trafić już za 500-800złhttps://www.olx.pl/oferta/kabina-do-c-330-c-330m-c-360-CID757-IDqqK1p.html#ab3b071ee8https://www.olx.pl/oferta/kabina-ursus-c-360-oryginal-CID757-IDpMFVW.html#ab3b071ee8 Quote
Vademecum Posted November 30, 2017 Report Posted November 30, 2017 ech, tylko z błotnikami bo nigdy tego nie uszczelnisz chyba że chcesz oryginał maska , błotniki ale wtedy kabina będzie szpecić. Quote
Recommended Posts