studentka.91 Posted November 30, 2017 Report Posted November 30, 2017 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5PcvaRQReGYqYJPZMWwaEhf3poxrVMqxqjYYYIFAamav1Yg/viewform Witam jestem studentką studiów magisterskich i potrzebuje danych do napisania pracy na temat możliwości wykorzystania odpadów domowych w celach rekultywacyjnych i nawozowych. Proszę bardzo o pomoc, myślę że nigdzie indziej jak właśnie tu nie dostanę tak wiarygodnych odpowiedzi liczę na Waszą pomoc Quote
ZaopatrzenieRolnictwa Posted December 1, 2017 Report Posted December 1, 2017 Akurat takich odpadów często zostaje u mnie bardzo dużo, więc chętnie pomogę w Twojej pracy i wypełnię ankietę Daj tylko znać jakie były jej ostateczne wyniki na forum, będziemy czekać na Twoją odpowiedź. Quote
tomcio112 Posted December 4, 2017 Report Posted December 4, 2017 Też bardzo chętnie chciałbym pomóc, ale niestety nie pochodzę z podkarpackiego Natomiast jest obsolwentem po mgr z Ochrony Środowiska, jeśli potrzebowałabyś pomocy lub masz jakieś pytania bardzo chętnie pomogę Quote
Recommended Posts