Robert ;-) Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Najwięcej w sztukach mam drobiu teraz z 50 sztuk a był czas że dobrze ponad setkę ,mam krowy kucyki , daniele tak wszystkiego po trochu ;-) Quote
wrona321 Posted December 13, 2017 Author Posted December 13, 2017 Najwięcej w sztukach mam drobiu teraz z 50 sztuk a był czas że dobrze ponad setkę ,mam krowy kucyki , daniele tak wszystkiego po trochu ;-)To masz się czym zajmować ja mam 20 kur ozdobnych 80 zwykłych niosek, żadnego bydła i koni. Quote
rolniczka_585 Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Wrona chyba trochę się nie zrozumiałyśmy. Napisałam kup Optimin żeby je wzmocnić, a przede wszystkim uzupełnić poziom elektrolitów. Skoro Twoje kury kichały i miały wyciek z nosa to chyba marchewką ich nie wyleczysz. A poza tym Twój post rozpoczynał się znakiem zapytania, więc chyba oczekiwałaś jakiś rad. Quote
wrona321 Posted December 13, 2017 Author Posted December 13, 2017 Wrona chyba trochę się nie zrozumiałyśmy. Napisałam kup Optimin żeby je wzmocnić, a przede wszystkim uzupełnić poziom elektrolitów. Skoro Twoje kury kichały i miały wyciek z nosa to chyba marchewką ich nie wyleczysz. A poza tym Twój post rozpoczynał się znakiem zapytania, więc chyba oczekiwałaś jakiś rad. zrozumiałam to inaczej sory Quote
wrona321 Posted December 14, 2017 Author Posted December 14, 2017 Brahmy już mają 300g więcej ważyłam je wczoraj o jest spora różnica pomiędzy jak wyglądały wcześniej a jak teraz. Quote
wrona321 Posted August 4, 2018 Author Posted August 4, 2018 Witam w tej chwili co zdrowe i silne ptaki maja się dobrze chodź kaczor daje im siweznaki Quote
EaxylPL Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 U mnie jedna kura dochodzi do siebie dopiero zaczyna dobrze jeść Quote
Recommended Posts