Piotrz Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 WitamMam w posiadaniu ursusa 1014, wszystko było w nim sprawne do dziś, lecz nagle stało się coś w hydraulice. Natomiast jest brak reakcji na podnoszenie cięgien czy używanie wyjść hydraulicznych, nic po prostu się nie dzieje.. Co może być przyczyna? Dziwne by było gdyby pompa nagle przestała działać. Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam. Quote
Vademecum Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 a masz olej w skrzyni ? filtr siatkowy czyszczony ? Pompa to pikuś chodź bez rozpoławiania raczej nie wymienisz. Jest jeszcze rozdzielacz. Dźwigienka za rozdzielaczem na ful do dołu lub do samej góry. czasem luz na poduszkach kabiny powoduje podbicie dźwigni. Quote
Piotrz Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 Olej jest, filtr jest okej, po niedzieli zobaczę sytuacje na rozdzielaczu i dam znać Quote
Vademecum Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 jak jest mróz to też u mnie czasem sie coś zwieszało, ale jak pochodził to wracało do normy. Quote
Piotrz Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 Tylko w tym sęk ze wykonywałem prace, natomiast wywoziłem gnojowice, chcąc wylać 3 beczkę już nie dało się otworzyć wylotu .. nagle wszystko znikło. Quote
Recommended Posts