luka Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 Witam wszystkich i wszystkiego dobrego w nowym roku!!!Czy ktoś miał do czynienia z firmą schaumann i dehes.?? Quote
rolnik1500 Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 Słyszałem od kilku osób że biorą wlaśnie z schaumann-a, aleniz więcej Ci nie powiem. Nikt tam się nie zachwyca, ale firma raczej znana to nie powinno być chyba problemu. A masz jakieś złe doświadczenia? Quote
edek Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 Ja kupuję koncentraty z firmy DeHeus ( czytaj de hejs), uważam że świnie dobrze na nich rosną, lochy są bardzo mleczne, ale jak wiadomo nie od samych koncentratów zależą wyniki tuczu... pozdrawiam Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Niestety nie słyszałem o tej firmie,ale chętnie poczytam opinie na jej temat,może ktoś miał z nią styczność i coś nam napisze na jej temat. Quote
Guest jarki Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Czy ktoś miał do czynienia z firmą schaumann w Niemczech to bardzo znana firma od wielu lat jest liderem w rankingu DLG {niemieckie towarzystwo rolnicze}miałem do czynienia z premiksami dla trzody koncentratów nie produkują koncentratami na ich premiksach zajmuje się rolpol schaumann-rolpol.pl/kontakt.phpale to jest niska półka Quote
robert76 Posted March 22, 2013 Report Posted March 22, 2013 Ja z kolei mieszanki paszowe i premiksy kupuje od VETOS- FARMY. Próbowałem wielu preparatów innych firm, ale te wydają mi sie najlepsze Quote
robert76 Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 czytam i widze, że faktycznie każdy kupuję to ,co produkują w jego miejscu zamieszkania... Quote
pablos Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 witam ja kupuję mieszanki tej firmy od paru lat dla krów mlecznych cieląt i opasów polecam tą firmę Quote
BABAROWSKIPRZEMEK@wp.pl Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 witam ja od niedawna bo od stycznia przeszłem z sano na de heus .Nie kryje bo ze względów finansowych.A co do jakości nie moge nażekać. Quote
edek Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Witam wszystkich i wszystkiego dobrego w nowym roku!!!Czy ktoś miał do czynienia z firmą schaumann i dehes.?? Stosuję koncentrat Locha HGC z de heus... - bardzo dobry koncentrat. A z schaumanna obecnie Prestarter i Starter ..... Quote
Recommended Posts