Robert ;-) Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Do kolegi przysłali wersje papierową, listonosza pytałem to ludzie dostają , a mi dziś przysłali "Zawiadomienie o nie załatwieniu sprawy w terminie" tak się pięknie nazywa a chodzi oto że dopłaty mają być wypłacone do końca kwietnia ;-) Quote
ali Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Będzie dłużej kasa , u mnie też papierzyska przysłali Quote
Wyrolowani Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 zadam wam pytanie czy u was w okolicy ktoś w 2015 lub 16 lub 17 się zalesiałczekam na odpowiedż Quote
Wyrolowani Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 moje pytanie jest związane krótko mówiąc z oznaczeniem takich działek nie musicie określać miejscowości ani innych oznaczeń Quote
Vademecum Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 Prawdziwy rolnik nigdy nie odda działki pod las. Dla mnie to strata gruntu. Obawiam sìę że nie uzyskasz odpowiedzi. Quote
Wyrolowani Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 to jeszcze nie las ale zalesienie z 2017r, udostępniłam na tyle informacji o sobie w tym forum że już wiecie w jakiej sytuacji mnie postawiono FORUM istnieje po to by wymieniać informacjechcecie mi pomóc? chętnie z niej skorzystamprawdziwy rolnik definicje tworzymy sami natomiast definicje rolnika indywidualnego zawiera ustawa w tym roku najpierw papierologia a obecnie w pole Quote
Wyrolowani Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 dziś wpłynęły mi pieniążki z zaliczki z dopłat unijnych i po raz kolejny mnie okradziono , nie jest to duża kwota dla oszustów ale dla mnie która ma chorą matkę każdy grosz się liczy, jak po raz 2 zalesiałam kazano mi spierdalać z części działki bo nadleśnictwo i starostwo zakładało że sprawę w sądzie przegram ,a teraz to co okradacie biednych i chorych na tym polega prawo w Polsce? może mi powiecie co powinnam zrobić żeby odzyskać to co mi ukradziono Quote
Wyrolowani Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 przepraszam za słownictwo może to szlachetne ucho uraziło ale użyłam go aby podkreślić całą sytuacjędziś kiedy przecież zmieniło się kierownictwo arimr robi się takie numery , stan faktyczny działki ewidencyjnej 352 I 584 to łąka którą dzieli od gruntu zaoranego łąka mojego sąsiada poza tym do e - wniosku dołączyłam dokumenty z danymi ewidencyjnymi działek więc nie rozumiem danych które pojawiły się w moim wniosku spisałam dane;PEG-ONW[; 0,35 PEG ORNY ;0,02 PEG-SOR 0,02 0,46 0,32 0,32 Quote
Wyrolowani Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 takich problemów z dopłatami nie ma ta rolniczka roku 2017 mimo że łąk nie wykaszaTREŚĆ KSIĘGI WIECZYSTEJ NR SR1W/00112948/2, STAN Z DNIA 2018-02-02 UMOWA SPRZEDAŻY/3512/2017/ 2017-08-0318:59prowadzonej przez SĄD REJONOWY W WIELUNIU, V WYDZIAŁ KSIĄG WIECZYSTYCH - SR1WNIERUCHOMOŚĆ GRUNTOWADział I-O Dział I-Sp Dział II Dział III Dział IVDZIAŁ I-O - OZNACZENIE NIERUCHOMOŚCINrpodstawywpisuNumer bieżący nieruchomości 1 1, 2, 3, 5Działki ewidencyjneLp. 1. ---NrpodstawywpisuNumer działki 145/1 1, 2, 3, 5Obręb ewidencyjny (numer, nazwa) 6, JODŁOWIECPołożenie (numer porządkowy /województwo, powiat, gmina,miejscowość)Lp. 1. 1ŁÓDZKIE, WIELUŃSKI, WIELUŃ,JODŁOWIECSposób korzystania R - GRUNTY ORNEPrzyłączenie (numer księgi wieczystej, zktórej odłączono działkę, obszar)SR1W / 00108492 / 9, 0,7680 HALp. 2. ---NrpodstawywpisuNumer działki 146/1 1, 2, 3, 5Obręb ewidencyjny (numer, nazwa) 6, JODŁOWIECPołożenie (numer porządkowy /województwo, powiat, gmina,miejscowość)Lp. 1. 1ŁÓDZKIE, WIELUŃSKI, WIELUŃ,JODŁOWIECSposób korzystania R - GRUNTY ORNEPrzyłączenie (numer księgi wieczystej, zktórej odłączono działkę, obszar)SR1W / 00108492 / 9, 0,7783 HA a później SR1W /00112948/2 ekw.ms.gov.pl.-KSIĘGI WIECZYSTE w związkuz artykułem ;https://www.rp.pl/Ad...ymi-wodami.htmlmam pytanie do pana Grzegorza do kogo ? lub gdzie ? powinnam złożyć pismo lub się udać by dowiedzieć się na jakiej podstawie sąsiedzi zawodnione wyrobisko określili w ewidencji jako WS - GRUNTY POD WODAMI POWIERZCHNIOWYMI STOJĄCYMI 0to nie są ogromne pieniądze we Warszawie to zapewne jeden pobyt w drogiej restauracji a dla mnie to sprawa honoru Quote
Recommended Posts