Ojciec Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Witam wszystkich dostawiłem ostatnio kilka stanowisk i muszę założyć dojarkę przewodową na 18 sztuk dzisiaj przyjechał do mnie przedstawiciel Firmy Gama z miejscowości Wysokie Mazowieckie podał mi cenę 300 zł od stanowiska za całość zażyczył sobie 8 000 zł odesłałem go od razu. Może znacie jakieś firmy lub osoby prywatne zakładające dojarki dodam jeszcze że dojarka ma znajdować się w 2 rzędzie część elementów już posiadam Pozdrawiam i czekam na jakieś kontakty . Quote
grzesiek12031980 Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Polecam firme Błaszczyk z Krosniewic.Tel.508906605 lub 504164144.Bardzo solidna i elastyczna co do cen firma.Pozdrawiam Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 W mazowieckim masz kilka dobrych adresów,chociażby ten powyższy. Myślę,że nie będzie problemu aby cena była niższa,przecież jest konkurencja na rynku również i w tej materii. Quote
Kropacz Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 300zł za stanowisko to nie tak strasznie. Tak normalnie. Wszystko zalezy co Ci w tym daje jaki osprzęt i instalację. Ale napewno dojarki nie możesz kupować od pierwszego lepszego. Weź też pod uwagę ewentualny serwis - ile facet ma dojazdu. Quote
Recommended Posts