franek421 Posted January 3, 2018 Report Posted January 3, 2018 Stoi u mnie stary maluch, podpatrzyłem na internecie że można zrobić z niego pług. Co o tym sądzicie? Na pewno ułatwiłby mi odśnieżanie. Quote
tomcio112 Posted January 3, 2018 Report Posted January 3, 2018 Jak dla mnie bardzo śmiesznie to wygląda Ale kiedyś w górach widzieliśmy na stacji paliwowej takie właśnie zastosowanie Polskiego Maluszka Wyglądało bardzo ciekawie wszyscy robili zdjęcia A nie masz jakiegos ciągnika pod który podepniesz pług, lub kosiarki tzw traktorka? DO niej możesz pług też podpiąć. My myśleliśmy żeby do quada też podpiąć, zimą odśnieżanie, a latem obrobimy działęczkę, ponieważ jest zbyt mała na wjazd ciągnikiem Quote
izydor6280 Posted January 3, 2018 Report Posted January 3, 2018 na równe place czy drogi z pewnością dobry pomysł pokaż tego fiata, który rocznik i jakie woj. ? Quote
Robert ;-) Posted January 3, 2018 Report Posted January 3, 2018 Kiedyś były gotowe pługi pod fiata na sprzedaż na alledrogo , jak koledzy piszą na płaski teren wystarczy, jak jeszcze miałem malucha a zimy były inne to jakoś dało się jeździć po śniegu ;-) , złożyć łańcuchy ma koła albo jakąś jodelke troszkę dociążyć tył i będzie ciągnął. Quote
franek421 Posted January 4, 2018 Author Report Posted January 4, 2018 Izydor rocznik `91,woj. dolnośląskie ale nie na sprzedaż. Czekam aż zyska na wartości bo roczniki 75 bardzo drogie. Zdjęcie wyślę jak wyprowadzę z garażu bo tam i tak ciemno nic nie widać a aparat w telefonie byle jaki. Quote
Robert ;-) Posted January 4, 2018 Report Posted January 4, 2018 To jak trzymasz na zabytek to szkoda go psuć pługiem ,przecież coś trzeba przerobić na pewno, lepiej kup jakiegoś esioka za parę zł i będziesz miał czym odśnieżac a maluch niech stoi i nabiera wartości ;-) Quote
franek421 Posted January 4, 2018 Author Report Posted January 4, 2018 Oczywiście z tym pługiem to zamontowałbym w taki sposób, który by go nie zniszczył. Mam jeszcze starego poloneza. Też trzymam w garażu bo kiedyś będzie można zarobić. Quote
Recommended Posts