Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jak dla mnie bardzo śmiesznie to wygląda :P Ale kiedyś w górach widzieliśmy na stacji paliwowej takie właśnie zastosowanie Polskiego Maluszka :D Wyglądało bardzo ciekawie wszyscy robili zdjęcia :P

A nie masz jakiegos ciągnika pod który podepniesz pług, lub kosiarki tzw traktorka? DO niej możesz pług też podpiąć. My myśleliśmy żeby do quada też podpiąć, zimą odśnieżanie, a latem obrobimy działęczkę, ponieważ jest zbyt mała na wjazd ciągnikiem :)

Posted
Kiedyś były gotowe pługi pod fiata na sprzedaż na alledrogo , jak koledzy piszą na płaski teren wystarczy, jak jeszcze miałem malucha a zimy były inne to jakoś dało się jeździć po śniegu ;-) , złożyć łańcuchy ma koła albo jakąś jodelke troszkę dociążyć tył i będzie ciągnął.
Posted

Izydor rocznik `91,woj. dolnośląskie ale nie na sprzedaż. Czekam aż zyska na wartości bo roczniki 75 bardzo drogie. Zdjęcie wyślę jak wyprowadzę z garażu bo tam i tak ciemno nic nie widać a aparat w telefonie byle jaki. 

Posted
To jak trzymasz na zabytek to szkoda go psuć pługiem ,przecież coś trzeba przerobić na pewno, lepiej kup jakiegoś esioka za parę zł i będziesz miał czym odśnieżac a maluch niech stoi i nabiera wartości ;-)
Posted

Oczywiście z tym pługiem to zamontowałbym w taki sposób, który by go nie zniszczył. Mam jeszcze starego poloneza. Też trzymam w garażu bo kiedyś będzie można zarobić.