Folkmetalowiec Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Dzień dobry wszystkim! Tak jak pisałem w swoim poście powitalnym, jestem dziennikarzem i pracuję w mediach rolniczych. Czy może ktoś z Was chciałby udzielić mi krótkiej wypowiedzi na temat tego, co się zmieniło w ostatnich latach na lepsze pod względem ergonomii maszyn rolniczych? Czy widzicie jakieś pozytywne zmiany w ciągnikach lub kombajnach pod względem wygody lub bezpieczeństwa? Byłbym wdzięczny za odpowiedzi, przy czym jeśli mam je wykorzystać w materiale, będę potrzebował imienia, nazwiska oraz miejscowości w jakiej macie gospodarstwo. Oczywiście nie publicznie, a przez PW lub inną formę kontaktu (na przykład mailem lub telefonicznie, do dogadania). Pozdrawiam! Quote
Vademecum Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Jakoś nie mam pojęcia, chodźby z powodu że nawet nie myślę o nowym sprzęcie... Quote
Dobromil Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Jeszce 14 lat temu kosiłem kombajnem CLAAS EUROPA dziś mam CLAAS MEGA , można książkę napisać o poprawie komfortu bezpieczeństwa i ergonomii , ale czy to o to chodzi autorowi postu ? Quote
Recommended Posts