Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam ,

Niedługa muszę do ARIMR zawieźć Sprawozdanie z realizacji biznes planu(Młody Rolnik PROW 2007-2013 ) , nie wiem jak się do tego zabrać, wcześniej robiła mi to osoba która ma doświadczenie w takich wnioskach niestety już nie może mi pomóc  . Czy ktoś mógłby mi w tym pomóc bardzo byłbym wdzięczny . 

Pozdrawiam :)

Posted

Czyli jak będę wyliczał sobie te ESU to wszystkie te uprawy które zasieje w tym roku oraz które zasiałem jesienią 2017 roku po prostu podać w tym kalkulatorze i wyliczyć tak? Czy tylko podać część upraw żeby było to 4 ESU czy wszystko  ? Czy podobnie jak we wniosku o dopłaty bezpośrednie , i to musi się zgadzać z tym z co jest wyliczone w biznes planie ?

Posted

Musi się zgadzać z wnioskami o dopłaty i nie różnić się więcej niż 30% z biznesplanem o ile nie zgłaszałeś do dyrektora oddziału ARiMR odstępstw. Daj jakiś kontakt to postaram się Ci pomóc. Pozdrawiam!

Super, fajnie , że jest osoba która chce mi pomóc się z tym uporać , pisałem do ARIMR w Kielcach na meila już ze 2 wiadomości i miesiąc czasu nie odpowiadają stwierdziłem , że skoro są tak bardzo zajęci to trzeba szukać pomocy gdzieś indziej dlatego dobrze ,że do tego forum dołączyłem. 

Oto mój email:

kubica.15.dw@gmail.com 

• 1 year later...