Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam.Na forum trafiłem przypadkiem ale może tu znajdę jakąs opinię.

Czy ktoś z was korzysta z sensora wycieleń??? Jesli tak to prosze o opinię..Korzystam z kamer  ale w weekend przeoczyłem moment wycielenia i niestety cieliczka nie przeżyła.

Podobno ten sensor daje znać godzinę przed momentem wycielenia....byłoby fajnie jak by to sie sprawdzało i człowiek wiedzialby ze zaczyna sie poród.

(wiem ze zakłada sie to na ogon i przychodzi powiadomienia na telefon- i nie trezba  miec zadnego wifi itp....)

Z góry dzięki za opinie

• 1 year later...
Posted

Witam, 

jesteśmy firmą, która zajmuje się dystrybucją sensora wycieleń Moocall w Polsce. 

Zachęcam do odwiedzenia naszej strony na facebooku : https://www.facebook.com/AtorimKarolMirota/  

Odpowiemy na wszelkie Pana pytania oraz rozwiejemy wszelkie wątpliwości :) 

Witam.Na forum trafiłem przypadkiem ale może tu znajdę jakąs opinię.

Czy ktoś z was korzysta z sensora wycieleń??? Jesli tak to prosze o opinię..Korzystam z kamer  ale w weekend przeoczyłem moment wycielenia i niestety cieliczka nie przeżyła.

Podobno ten sensor daje znać godzinę przed momentem wycielenia....byłoby fajnie jak by to sie sprawdzało i człowiek wiedzialby ze zaczyna sie poród.

(wiem ze zakłada sie to na ogon i przychodzi powiadomienia na telefon- i nie trezba  miec zadnego wifi itp....)

Z góry dzięki za opinie

• 3 weeks later...
Posted

Własnei widziałem to na allegro za 1 579 i sam jestem ciekawy czy to działa....niestety porody u krów to zjawisko złożone ale można je przewidzieć na zasadzie obserwacji. U nas zawsze było tak samo, przekrwione narządy i wydzielina i to był znak, że mamy się zmieniać.