gruber99 Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Witam panowie, może takie trochę durne pytanko, ale czy da się regenerować rozdzielacz podnośnika od C-328 i ogólnie od 30'stki? z tego co wiem tam są uszczelniacze, gumowe oringii, więc czy da się np w domu to samemu zrobić, czy jednak to już nowy cały rozdzielacz ma być? Z tego co wiem do 60'siatek i pochodnych da się regenerować bo ludzie regenerują, a do 30'stki da się? Pozdrawiam i z góry dziekuję za pomoc. Quote
Vademecum Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 regeneracja rozdzielacza nie polega na wymienieniu uszczelniaczy, kup nowy. Quote
Robert ;-) Posted February 6, 2018 Report Posted February 6, 2018 Ja mam po regeneracji w c355 brałem w sklepie , chodzi trzy lata a nowy to spory wydatek Ale sam bym się nie brał za to, tam są zaworki przesowki, weź po regeneracji (przeważnie oddaje się stary ) albo kup nowy Quote
Vademecum Posted February 6, 2018 Report Posted February 6, 2018 napisałem nowy, ale również po regeneracji będzie jak nowy. Sam nie zregenerujesz bo metal będzie wypracowany. Quote
gruber99 Posted February 6, 2018 Author Report Posted February 6, 2018 Dziękuje za odpowiedzi, wiec rozumiem już. Taki rozdzielacz po regeneracji to jaki koszt ? Quote
Robert ;-) Posted February 6, 2018 Report Posted February 6, 2018 https://www.olx.pl/oferta/rozdzielacz-c-330-c-325-c-328-ursus-gratisy-po-regeneracji-faktura-CID757-IDiXpEX.htmlpo regeneracji od 150 -200 paru zł a nowy 480 Quote
Recommended Posts