DuzyGrzegorz Posted February 8, 2018 Report Posted February 8, 2018 Ja uważam że do każdej szkoły iść warto, choć do technikum rolniczego nie chodziłem. Pozdrawiam! Quote
bartek12 Posted February 9, 2018 Report Posted February 9, 2018 Moim zdaniem warto. Obecnie nauka jest ważna. Poza tym po zdobyciu odpowiedniej i ugruntowanej edukacji bedzie Ci w przyszłości o wiele łatwiej.Niekoniecznie w pracy rolnika ale rownież przy:usługach związanych z rolnictwemprzy handluewentualnie przy reklamie Jeśli miałbym polecić jakąś szkołę to bedzie to studium policealne Quote
rolniczka_585 Posted February 9, 2018 Report Posted February 9, 2018 Ja chodziłam do ogólniaka, ale moja mama skończyła technikum rolnicze. Uważam, że dziś lepiej jest iść na technika niż do liceum, które nie daje uprawnień. Technikum podobnie jak liceum kończy się maturą a dodatkowo masz tytuł technika jeśli oczywiście zdasz egzamin. Drugi raz jakbym miała iść poszłabym na technika weterynarii. Quote
gk21 Posted February 9, 2018 Report Posted February 9, 2018 Warto iść do technikum, można wynieść sporo ciekawej wiedzy, zwłaszcza jak się trafi na nauczyciela pasjonata , a myślę że w każdej szkole przynajmniej jeden się taki trafi Quote
Kuar_pl Posted February 13, 2018 Report Posted February 13, 2018 Jeżeli ten kierunek Cię interesuje lub też jest niezbędny i wiążesz z nim przyszłość- moim zdaniem jak najbardziej warto, zawsze jest to dodatkowa wiedza jak i praktyka. Quote
Poli12 Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Troche więcej wiedzy nie zaszkodzi, a tylko pomoże! Warto warto. Quote
Recommended Posts