Jump to content

Recommended Posts

Posted
witam. mam wielką prośbę do osób ktore znaja sie na gęsiach... znajduje sie w bardzo cięzkiej sytuacji materialnej mój tato zachorował nasze gospodarstwo jest na skraju bankructwa mam 18 lat złożyłem wniosek na młodego rolnika i czekam na pieniadze 75tys. chce te pieniądze wykorzystać w taki sposób zeby dalej jakoś żyć i utrzymać moją rodzinę. słyszałem że na gęsiach można zarobić a pracy sie nie boje i wiem że dam rade tylko nie znam sie na tym.. czy moze mi ktoś pomóc? koło gospodarstwa znajduje sie 1ha łąki i woda gruntowa gdy przeznacze na ten cel 40tys. zl jestem wstanie wystartować? bardzo proszę o pomoc:-( to mój e-mail mateusziklaudia24@wp.pl jeszcze raz bardzo prosze o pomoc i dziękuje.
Posted
Podstawowe maszyny posiadasz.Moim zdaniem idż chłopaku do pracy a po pracy obrobisz te swoje pare cha.Rację bytu mają gospodarstwa od 30 cha w wzwyż, mniejsze sobię nie poradzą a miały być gospodarstwa rodzinne,ukłony w strone wyborców PSL.Po miastach zaczyna szumieć z biedy myśle że i my rolnicy wesprzemy ich bo na wsi nie jest lepjej.Pozdrawiam.