ssv115511 Posted February 14, 2018 Report Posted February 14, 2018 который в Польше теперь продает запчасти для Lely. Дайте нам название вашей компании или адрес. Спасибо. Извините за мой польский Quote
Vademecum Posted February 14, 2018 Report Posted February 14, 2018 jest dużo punktów z częściami, ale czy akurat lely ? Polece tobie wielowieś w okolicy gliwic jak i gotkowice JAG gąska . poszukaj w necie tych firm dopisując części zamienne . znajdziesz adres i telefon. W tej wielowsi byłem zaskoczony asortymentem i obsługą. mają niemal wszystko. w wielowsi firma nazywa się LANC Quote
ssv115511 Posted February 14, 2018 Author Report Posted February 14, 2018 jest dużo punktów z częściami, ale czy akurat lely ? Polece tobie wielowieś w okolicy gliwic jak i gotkowice JAG gąska . poszukaj w necie tych firm dopisując części zamienne . znajdziesz adres i telefon. W tej wielowsi byłem zaskoczony asortymentem i obsługą. mają niemal wszystko. w wielowsi firma nazywa się LANCDziękuję. Czy jesteś pewien, że w 2018 roku możesz kupić części zamienne do Lely w tej firmie Quote
Vademecum Posted February 14, 2018 Report Posted February 14, 2018 nie , nie jestem pewien ale jak tobie zależy to odszukaj w necie telefon i dzwoń. Quote
ssv115511 Posted February 14, 2018 Author Report Posted February 14, 2018 нет, я не уверен, но если вам это все равно, посмотрите по телефону и позвоните.Dziękuję. Quote
Recommended Posts