Jump to content

Recommended Posts

Posted

Spotkał się ktoś z trzymaniem koguta w domu? Ostatnio na jednej z grup napotkałam na ciekawy wpis, gdzie dziewczyna trzymała koguta w domu. Poddała go zabiegowi kapłonowania ze względu na agresję względem ludzi i ponoć jest ok. Ja nie widzę nic w tym złego i myślę że tak jak do psa można sie przywiązać do koguta. A Wy co o tym myślicie? 

Posted

Kogut w domu pewnie się męczy. Mam niejadalnego koguta o imieniu "Wróbel". Ja wychodzę na podwórko to wskakuje mi na ramię, a jak nie idę do domu w kierunku lodówki to dziobie mnie w głowę. Daję mu pasztetową z lodówki, oczywiście z wyrobów sąsiada bo takiej kupionej w sklepie nie ruszy. Jak się naje to o mój rękaw wyciera dziób i wynoszę go na podwórko. Mam też kurę Kochinkę. Też nie jadalna. Pozdrawiam!

Posted

Różne zwierzęta ludziska trzymają w domu, w tv ostatnio pokazywali jakieś małżeństwo które trzyma dorosłego bizona i chwalili się że ten bardzo lubi oglądać tv w salonie ;)

Posted

Milionerzy trzymają w domu nawet tygrysy i śpią z nimi w jednym łużku, wraz z gromadką psów :) W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe :D

Ale hodowcy trzymają owszem drób również w domu, ale pewnie z utrzymaniem czystości jest dość duży  problem... 

• 2 weeks later...