rolniczka_585 Posted February 15, 2018 Report Posted February 15, 2018 Spotkał się ktoś z trzymaniem koguta w domu? Ostatnio na jednej z grup napotkałam na ciekawy wpis, gdzie dziewczyna trzymała koguta w domu. Poddała go zabiegowi kapłonowania ze względu na agresję względem ludzi i ponoć jest ok. Ja nie widzę nic w tym złego i myślę że tak jak do psa można sie przywiązać do koguta. A Wy co o tym myślicie? Quote
DuzyGrzegorz Posted February 15, 2018 Report Posted February 15, 2018 Kogut w domu pewnie się męczy. Mam niejadalnego koguta o imieniu "Wróbel". Ja wychodzę na podwórko to wskakuje mi na ramię, a jak nie idę do domu w kierunku lodówki to dziobie mnie w głowę. Daję mu pasztetową z lodówki, oczywiście z wyrobów sąsiada bo takiej kupionej w sklepie nie ruszy. Jak się naje to o mój rękaw wyciera dziób i wynoszę go na podwórko. Mam też kurę Kochinkę. Też nie jadalna. Pozdrawiam! Quote
ali Posted February 16, 2018 Report Posted February 16, 2018 Różne zwierzęta ludziska trzymają w domu, w tv ostatnio pokazywali jakieś małżeństwo które trzyma dorosłego bizona i chwalili się że ten bardzo lubi oglądać tv w salonie Quote
crazy333 Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Milionerzy trzymają w domu nawet tygrysy i śpią z nimi w jednym łużku, wraz z gromadką psów W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe Ale hodowcy trzymają owszem drób również w domu, ale pewnie z utrzymaniem czystości jest dość duży problem... Quote
rolniczka_585 Posted February 20, 2018 Author Report Posted February 20, 2018 Ja miałam w gospodarstwie niejadalnego indyka. Mówiliśmy na niego Maciek. Myślał chyba że jest psem, bo trzymał z nimi. Quote
crazy333 Posted March 5, 2018 Report Posted March 5, 2018 A czy psy były zadowoleni z takiego kolegi? Quote
rolniczka_585 Posted March 8, 2018 Author Report Posted March 8, 2018 Jadły z jednej miski, więc akceptowały Maćka. Niektóre przyjaźnie wśród zwierząt są dziwne, ale piękne Quote
Recommended Posts