wapno.milosz Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 W ofercie posiadamy wysokoprocentowe wapno nawozowe, granulowane.90 % CaCO3 + magnez + mikroelementy.Skład:- wapno w postaci trójtlenku - 90% CaCO3,- tlenek wapnia - od 47% do 52% CaO,- magnez, żelazo, miedź, mangan, molibden, cynk, bor - do 12%Przebadane przez Okręgową Stację Rolniczą w Łodzi, nr. NW/8/14Posiada ATEST Okręgowej Stacji Rolniczej w Łodzi. Posiadamy certyfikat dla gospodarstw ekologicznych ! Posiada pozytywne opinie:- Instytutu Nawozów Sztucznych w Puławach- Instytutu Uprawy, Nawożenia i Gleboznawstwa w PuławachWysoka jakość w połączeniu z niską ceną sprawi, że na pewno się nie zawiedziesz !Zapewniamy transport na terenie całego kraju oraz krajach Unii Europejskiej !Wapno dostępne w workach 40 kg. lub big-bagach 600 kg.Zadzwoń i zapytaj na numer 603 328 407 ! Wszelkie informacje w kontakcie telefonicznym (w godzinach 7-22). W sprzedaży również wapno granulowane magnezowe oraz kreda granulowana ! Quote
rafaello3 Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 Wapna granulowanego nie opłaca się siać .Jest za drogie .Teraz ,jak mam nowy rozrzutnik z talerzami ,to mogę siać spokojnie wapno sypkie kiedy chcę .Jest tanie i działa bardzo fajnie . Quote
Recommended Posts