muzyk Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 Ponieważ temat musi byc zwięzły,chce umieścić dodatkowe pytania w tym poscie a mianowicie.Co cię cieszy a co cie wkurza.Cobyś zmienił na lepsze? Quote
Adams Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 Mnie cieszy organizacja całego forum:D Tak na 90%A dederwują mnie osoby które się rejestrują i piszą 1 góra 2 wątki.Moim zdaniem za szybko jest przyznawany stopień ,,junior member''Ale ogólnie to w 80% podoba mi się to forum:cool: Quote
Ojciec Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 W całości popieram mojego przedmówce. Quote
muzyk Posted January 9, 2012 Author Report Posted January 9, 2012 Panowie -litości uzasadniajcie swoje posty.Mnie się b. podoba z 2 przyczyn iżjest to autentyczne forum rolnicze a nie akademia rolnicza gdzie jeden chce byćmądrzejszy od drugego.Użytkownicy tego forum szanują się i pomagają sobie w miarę możliwości,mod nie wtrąca sie bez potrzeby. Napisałem ten temat i mam nadzieję że będziecie wyrażali swoją opinie by to forum było jeszcze lepsze i doskonalsze.Pozdrawiam. Quote
Miki Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Moim zdanie forum jest dobre ale przydała by się większa szczegółowość (np. jakieś poddziały) aha i jedna rzecz jest do poprawienia, a mianowicie frekwencja. I ludzie błagam piszcie po polsku! Wiem że my rolnicy mamy swoje gwary itp. ale wszyscy mają swoją i gdybyś my zaczeli sypać każdy po swojemu to byłby tu niezły szałot (zamieszanie)! Quote
przemo137 Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Forum fajne małe (jak na razie) mogło by być więcej zakładek. Mam kilka pomysłów które mogły by usprawnić działanie forum ale takiego wątku gdzie można je wpisywać jeszcze nie znalazłem chyba że to właśnie ten. Quote
Kronel Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 mam przyjemność być moderatorem tego forum i wdzięczny będę za każdą konstruktywną uwagę. Nasze forum jest jeszcze stosunkowo nieduże stąd nie było sensu na maksa rozbudowywać zakładek by w każdej zakładce było po kilka postów. Ale jeżeli masz jakiekolwiek uwagi to pisz śmiało. Quote
Miki Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Proponuje dodać dział AGROBIZNES, w którym były by uwzględnione np. dopłaty, odszkodowania, kursy itp. Quote
muzyk Posted January 18, 2012 Author Report Posted January 18, 2012 Witam.Proponuje dodać NOWOŚCI TECHNIKI IMECHANIKA.Gdzie koledzy pisali by o nowościach tech. z krutką charakteryzyką i problemamy z swoim sprzetem rolniczym -maszynami.Pozdrawiam. Quote
muzyk Posted January 18, 2012 Author Report Posted January 18, 2012 Kolego;ADAMS; uzasadniaj swoje posty. Quote
hirek Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Też się zastanawiam. Ale teraz czy warto rozbijać dział MASZYNY ROLNICZE na 2 działy czy stworzyć poddział? Quote
Adams Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Kolego;ADAMS; uzasadniaj swoje posty. Rozumiem twoją prośbę.Ale jeżeli czyjś post moim zdaniem jest bardzo dobry i nie ma nic do dodania, to popierając go w jednym zdaniu tak jakby podpisuje się podnim.I w łaśnie powstał nowy problem może zamiast pisać ,,popieram'' klikajmy ,,popieram''.Objaśnienie:Fajnie by było gdyby dla kogoś kto jest zalogowany pod każdym postem wyskakiwało ,,poieram''. Quote
muzyk Posted January 19, 2012 Author Report Posted January 19, 2012 Witam.Maszyny rolnicze jest to dział ogólny a mnie rozchodzi się by forumowicze pisali onowościach i ciekawostkach technicznych.Co do mechaniki to wiadomo maszyny się psują a nie każdy jest mechanikem ale wiadomo jeden robił to drugi coś innego i generalnie rozchodzi mi się o to by jeden drugiemu mógł pomóc.Pozdrawiam. Quote
przemo137 Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Możę być też dział szkoła a w niej podkategorie ; np średnia, wyższa, podstawowa i gimnazjum Quote
muzyk Posted January 19, 2012 Author Report Posted January 19, 2012 Kolego ;przemo 137; nie rozumię tego posta czy mógłbyś go bardziej uzasadnić i rozwinąć. Quote
przemo137 Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Robimy osobną zakładkę pt szkoła lub Kształcenie. Równorzędną z PRODUKCJA ROŚLINNA, HODOWLA ZWIERZĄT i innymi. A po wejściu do zakładki szkoła robimy kolejne 3 lub 4 zakładki nazywając je kolejno etapami kształcenia np gimnazjum, szkoła średnia, szkoła wyższa. Dopiero po wejściu w tą zakładkę np "szkoła średnia" dodajemy tematy związane z tą szkoła. Quote
Kronel Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Przemo zgadzam się z tobą, ale z jednym ale. Ile będzie postów w każdej podkategorii. Ja nie mówię nie ale chodzi o to by nie mnożyć kategorii i zakładek. Faktem jest że forum cały czas się rozwija i to całkiem dynamicznie. Na początek wystarczały te podstawowe kategorie ale powoli nadchodzi czas na rozszerzenie zakładek. Jestem jednak zwolennikiem by z takimi rzeczami się nie śpieszyć. Czekam na konkretne propozycje - konkretne rozwiązania nie przykłady. Quote
Miki Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 To ja kolejny raz powtażam AGROBIZNES, a w nim dopłaty, odszkodowania, kursy itp. Quote
jacob Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Myślę, że działy Agrobiznes oraz Nowości Technika - Mechanika to bardzo dobre pomysły. Ja proponuję dział, który nazywałby się Newsy Rolnicze - a w nim ciekawe nowości ze świata np nowe środki ochrony roślin, sposoby hodowli etc. Ewentualnie można by w nim zawrzeć dział proponowany powyżej - Nowości Technika - Mechanika. Quote
przemo137 Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Co do tej szkoły to można by zrobić tylko dział i nazwać go ogólnie kształcenie lub szkoła już bez tych rozdzielających zakładek. A można było by jeszcze zmienić dział z zdjęciami i filmami, przede wszystkim rozdzielić te kategorie osobno filmy osobno zdjęcia. Nie wiem jak wygada to od strony technicznej forum ale na pewno przyciągało by to sporo nowych użytkowników. A samo przeglądanie zdjęć na innej zasadzie niż forum. Stworzyć taką jak by mini galerie bez podziałów na kategorie tylko wrzucamy zdjęcie i wszystkie są jedne obok drugich podobnie jak na stronie garnek.pl - (wchodzimy na stronę i klikamy u dołu "zdjęcia"-chodzi mi o efekt gdy wszystkie zdjęcia wgrywają się na cała stronę) nie mam zamiaru robić tutaj kryptoreklamy i proszę o to by link traktować jako zwykły przykład. Inna sprawa bardzo denerwuje mnie to że od napisania jednego postu dodania drugiego muszę czekać chyba ok 60s. Dało rade by to zmienić? Quote
muzyk Posted January 21, 2012 Author Report Posted January 21, 2012 JACOB ztymi środkami ochrony roślin tez dobry pomysł ale bym nazwał CHEMIA lub NOWOCZESNA CHEMIA ale w dziale TECH.-MECH.to tylko tematy związane z owym tytułem,uzasadniałem w jednym z poprzednim postem.Pozdrawiam. Quote
beti72 Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Wijacie Dopiero teraz zorientowałam się że nie widziałam jeszcze żadnej kobiety Przeczytałam tu wiele ciekawych tematów i odpowiedzi na zadawane pytania ale nie trafiłam na żadną osobę której nik pasował by mi do kobiety :/ Czy jestem tu sama ? Quote
Miki Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Oczywiście, że nie jesteś jedyna! Jest zarejestrowane nawet sporo kobiet ale nie wiem czy obecnie biorą czynny udział w życiu forum. Quote
beti72 Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Oczywiście' date=' że nie jesteś jedyna! Jest zarejestrowane nawet sporo kobiet ale nie wiem czy obecnie biorą czynny udział w życiu forum.[/quote'] UFFF to mi ulżyło Dzięki za informacje Quote
Recommended Posts