piotrb1991 Posted March 1, 2018 Report Posted March 1, 2018 Witam. Mam pytanie odnośnie rozsiewacza nawozów firmy Kverneland ACCORD-CL. Może ktoś posiada i może coś powiedzieć o tym sprzęcie, ponieważ zastanawiam się nad zakupem i mam dylemat w wyborze Kverneland czy Brzeg??? Quote
Daniel1988 Posted March 1, 2018 Report Posted March 1, 2018 Witam.Pracowalem kilka lat na kvernelandzie i byłem zadowolony.lopaty i talerze z kwasowki,skrzynia fest pomalowana że nawet żadnego ogniska rdzy.obrabial kilka lat 1,5tys hektarów,a i u mnie był z byczkiem.rekordu nim nie ustanowisz ale będziesz jeździł i w nosie dłubał.teraz awarie-zgnily mi siłowniki od Zastów,nie dopilnowałem łożyska w prawej skrzynce i ja rozsadziło.sialem npk 300na h zostało mi 500kg,to ja zasowy na maksa otworzyłem i nie wytrzymały tego sprzegielka łączące skrzynki. Zdecydowanie Kverneland jak chcesz coś z jabłkiem to tablet lub telefon ale nie sprzęt farmerski:-)Pozdro. Quote
piotrb1991 Posted March 1, 2018 Author Report Posted March 1, 2018 Dzięki za informacje. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts